Crew 900 150 Opublikowano wczoraj o 17:27 Opublikowano wczoraj o 17:27 Chernobylite 2: Exclusion Zone to gra action-RPG osadzona w klimacie post-apo, łącząca swobodną eksplorację ogromnego i niezwykle realistycznego otwartego świata, wymagającą walkę, crafting, zarządzanie drużyną i bazą z nieliniową fabułą. Jesteś wędrowcem, który podróżuje przez równoległe światy w poszukiwaniu cennego, wysokoenergetycznego materiału zwanego Czarnobylitem. Odcięty od świata, uwięziony w Strefie, atakowany przez hordy przerażających stworzeń, musisz walczyć o przetrwanie i zjednoczyć garstkę ocalałych. WYMAGANIA: KONFIGURACJA MINIMALNA: Wymaga 64-bitowego procesora i systemu operacyjnego System operacyjny: 64-bit Windows 10 / 11 Procesor: AMD Ryzen 1600X / Intel Core i5-7600K Pamięć: 16 GB RAM Karta graficzna: Radeon RX 580 8GB / GeForce 1070 8GB / Arc A580 DirectX: Wersja 12 KONFIGURACJA ZALECANA: Wymaga 64-bitowego procesora i systemu operacyjnego System operacyjny: 64-bit Windows 10 / 11 Procesor: Ryzen 7 7800X3D / Intel Core i5-12600K Pamięć: 16 GB RAM Karta graficzna: Radeon RX 5700 XT / GeForce RTX 2070 SUPER / Arc A770 DirectX: Wersja 12 Producentem jak i wydawcą jest Polska firma Farm 51.
ODIN85 658 Opublikowano wczoraj o 17:32 Opublikowano wczoraj o 17:32 Zapowiada się wielkie g po średniej jedynce. Jednak nie wyciągnęli właściwych wniosków
MJRegul 128 Opublikowano wczoraj o 18:40 Opublikowano wczoraj o 18:40 Wygląda źle. Nie wiem co mnie bardziej odrzuca, menusy i UI czy samo to co pokazali w trailerze. Dla mnie hard pass w tej chwili po nudnej jak flaki jedynce. 1
Ryszawy 37 Opublikowano wczoraj o 20:24 Opublikowano wczoraj o 20:24 A co tam nie tak było w jedynce? Bo czasami spoglądam na tę grę na przecenach.
Zas 70 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Sam nie wiem, co o tym misled, z jednej strony zapowiada się kiepsko a może wręcz marnie, z drugiej... przydałaby się w końcu jakaś nowa, choćby li tylko przyzwoita, strzelanka single.
ODIN85 658 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 6 godzin temu, Ryszawy napisał(a): A co tam nie tak było w jedynce? Bo czasami spoglądam na tę grę na przecenach. Biegasz ciągle po tych samych mapach robiąc nudne rzeczy. Jednak co jakiś czas dostajesz dobre przebłyski fabularne. No i klimatycznie bardzo dobrze. 1
Lypton 115 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu To wygląda... beznadziejnie. Prędzej napisałbym, że to trzecia część Elexa, a nie Czarnobylitu. Kamera zza pleców, walka w zwarciu, piruety, obroty, przeciwników w grom, a niektórzy wielkości ciężarówki. No nie podeszło mi. Jedynka była jaka była, ale była całkiem niezłym, rozbudowanym walking simulatorem z przewuj klimatem. 1
Ryszawy 37 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Czyli klimatycznie, to może kiedyś się skuszę, chociaż kupka wstydu rośnie zamiast maleć
Rekomendowane odpowiedzi