Chernobylite 2: Exclusion Zone
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Ja nigdy nie liczyłem na 5090 za 10k złotego. Jestem realistą a nie wizjonerem 🤣 zresztą pisałem w tym wątku nie raz że przewiduję okolice 13-15k PLN, podobnie jak @Kadajo. A gry DEI omijam szerokim łukiem i na żadne noe czekam. Samo DEI to rak dzisiejszych czasów i trzeba je ubić/skasować możliwie szybko 😀 jestem 1000% anty i świetnie się z tym czuje 💪 -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Send1N Moim zdaniem różnica między rdzeniem a HS na poziomie 25*C jest mocno zastanawiająca, a to, że VRAM jest jeszcze gorętszy od reszty mnie dziwi. W końcu jak pisałem - Gaming OC to taka Gigabyte'owa średnio-wysoka półka i na tym chłodzeniu powinno lepiej to wyglądać. A co do obniżania taktowania aby undervolting był skuteczny na radeonie to racja, zapomniałem. Na ostatnim radku zjeżdżałem ~200MHz, strata wydajności praktycznie żadna a urwało się paredziesiąt wattów. -
Przez Send1N · Opublikowano
Lepiej zrobić zwrot dysku skoro masz na to czas zamiast bawić się w zmiany płyty z tego powodu -
Przez Phoenix. · Opublikowano
A czy ja napisałem że te pady się nie psują ? Odniosłem się do łopatek. Nie ma padów które się nie zużywają. Serwis jest bezproblemowy u nich , a na tych padach grają wszyscy zawodowcy grający na padzie Jak masz lepszą alternatywę to zaproponuj, to nadal po prostu jest pad i nie ma magi w środku więc dryfować rowniez może. Twoim tokiem rozumowania wszystko na rynku to guano ale na czymś trzeba grać
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi