Sylwester 2024/25 z Ithardware-wątek imprezowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez panicz patryk · Opublikowano
Zamontowalem chodnice na gorze obudowy i jestem zadowolony z kultury pracy i temperatur chociaz musze sprobowac listka zamiast pasty. Wiatraki nie halasuja tak jak peerless assassin 140mm. Mam zamiar zrobic push/pull na chlodnicy jak tylko zamowie dluzsze srubki. Szukam obudowy do starych czesci dla mojej kobitki. Starymi gratami sa Asus z390 prime a 8700k Evga 2070ftw3 ultra Evga 1000w GQ Kieszen do dysku hdd Naped optyczny Wydaje mi sie ze lepszej niz Fractal Design Focus G nie znajde. Jak myslicie? Sprzet do bardzo sporadycznego grania. Glownie net, filmy, pejsbook, obrobka zdjec. Wiem, ze to overkill ale nikt tego juz nie kupi. Gpu z cieklym metalem i w miare nowymi padami i nadal na gwarancji podobnie jak psu. Procek delid rowniez z cieklym metalem. Wszystko dziala zajebiscie i bedzie o wiele lepsze od lapka lenovo z 960m. -
Przez HenioElektryk · Opublikowano
Ciężko mi na ten moment stwierdzić bo dawno nie używałem trybu HDR1000(przed updatem). Jechałem na TB400 + Dolby Vision Bright - który był/jest dość zbliżony do nowego HDR1000 Bright. Ale potem jak będę przy komputerze to z ciekawości porównam -
Przez Grolshek · Opublikowano
Nie bierz za nic w świecie 7900XTX. Miałem i najgorszemu wrogowi bym nie polecił. Zamieniłem na 4080S i niebo a ziemia. Z dwojga złego to już lepiej 9070XT jak nie ma kasy na 5070Ti. -
Przez Grolshek · Opublikowano
Ale ja nie chcę. Ja szukam gdzie te grzejące się 7800x3d ludziki wymyślili. Na 9800x3d będzie czas jak spadnie poniżej tauzena.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi