ODIN85 3 503 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Jak się skończył to się samo zainstalowało Edytowane 26 Sierpnia przez ODIN85 1 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Jak się nazywa główny bohater tej gry ? Tylko nie pisać mi Snake Zobaczymy kto dobrze zna ten tytuł
lukadd 2 915 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 12 minut temu, ODIN85 napisał(a): Gra już ktoś? Już ograłem 2
ODIN85 3 503 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): Jak się nazywa główny bohater tej gry ? Tylko nie pisać mi Snake Zobaczymy kto dobrze zna ten tytuł Solid?
Strilok 342 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 10 minut temu, Kadajo napisał(a): Jak się nazywa główny bohater tej gry ? David, nazwisko nie jest znane
Kadajo 7 418 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Teraz, Strilok napisał(a): David, nazwisko nie jest znane Tez nie
SmogSmok 279 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) 14 minut temu, Kadajo napisał(a): Jak się nazywa główny bohater tej gry ? Tylko nie pisać mi Snake Zobaczymy kto dobrze zna ten tytuł José Arcadio Morales? A już wiem, Plissken. Edytowane 26 Sierpnia przez SmogSmok 2
babayaga 136 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Jack Spoiler później ksywka Big Boss, nie jest to ten sam Snake co w MGS1 i MGS4 MGSy ograłem wszystkie, oprócz tych na snesa, ale remake nie chce mi się grać. Edytowane 26 Sierpnia przez babayaga 1
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 1 minutę temu, babayaga napisał(a): Jack Pokaż ukrytą zawartość później ksywka Big Boss, nie jest to ten sam Snake co w MGS1 i MGS4 https://youtu.be/0fz9-gqwThQ?si=aS8vdzwwq8tXQ2n9
Kadajo 7 418 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 4 minuty temu, babayaga napisał(a): Jack Pokaż ukrytą zawartość później ksywka Big Boss, nie jest to ten sam Snake co w MGS1 i MGS4 MGSy ograłem wszystkie, oprócz tych na snesa, ale remake nie chce mi się grać. Użytkownik Premium !!! 19 minut temu, SmogSmok napisał(a): José Arcadio Morales? Tak to tez bardzo znana postać i jej pierwszy skok OLOL... 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Kurde dwie strony dyskusji o ruskim i braku pl. Wow xd 1
j4z 943 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia A o czym tu gadać, jak kolejny crap się zapowiada xd 1 2
caleb59 1 633 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Z racji przeniesienia dosłownie WSZYSTKIEGO z oryginalnej wersji to każdy kto to kiedyś ograł lub odświeżał w przypadku wydanej na Steam edycji wie wszystko. Tutaj nie ma jak w Silent Hill 2 Remake dodanych ekstra miejscówek by serio warto było wracać. To jest 1:1 robota taka sama jaką zrobiła Bethesda w przypadku Obliviona na UE 5. Edytowane 26 Sierpnia przez caleb59 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia No właśnie dlatego jakoś mi odeszła ochota kupowania tego, szczególnie za taka kasę jak mogę sobie odpalić oryginał i przeżyć dokładnie to samo a może nawet lepiej bo mam pewność ze nic w nim nie zmieniono. Takie kupowanie tylko dla grafiki, spoko ale nie za takie pieniądze. 1
Reddzik 2 776 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 7 minut temu, caleb59 napisał(a): Z racji przeniesienia dosłownie WSZYSTKIEGO z oryginalnej wersji Dzięki za info, czyli na spokojnie kiedyś wezmę na steamie oryginalną edycję, a w Remake zagra się jak to połatają i będzie w bundlu albo w paczkach chipsów.
caleb59 1 633 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Są tego plusy bo nowe pokolenie graczy ma szansę zapoznać się z tym kultowym tytułem, osobiście kupię ale na pewno nie teraz. Poza tym pierwsze opinie odnośnie wersji PC nie nastrajają optymistycznie delikatnie rzecz ujmując więc oczekiwanie na poprawki jest wskazane.
Godlike 880 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Jak się skończył to się samo zainstalowało Brak wsparcia dla Ultrawide i nie działający HDR, tyle co zainstalowane i nawet jeszcze nie odpaliłem a już leci z dysku 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Pisałem ze HDR będzie leżał ... Wiecie na co jak tak naprawdę czekam... Na druga część Collection gdzie będzie MGS4 i (mam nadzieje) MGS Peace Walker
Element Wojny 4 776 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Wow, widzę rewelacyjny remake/remaster w którym połowa funkcji na premierę nie działa. Żal nawet łącza na zatokę dla takiego ścieku, ciekawe czy w ciągu paru miesięcy ogarną temat czy będzie kolejny mem.
dawidoxx 976 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Bedzie zaraz grane /// Chwilę pograłem i fest szrot jeśli chodzi o optymalizację.. Pogram jeszcze te kilkadziesiąt min i poleci zwrot bo szkoda nawet tych 40 dolcow a gdzie dopiero wydać za to coś 4 stówy 3
Rekomendowane odpowiedzi