Skocz do zawartości

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
35 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Nigdy nie grałem w żadną grę z tej serii i nawet nie chcę wiedzieć czy to jest dobre pod kątem fabularnym...

To tak jakbyś napiłaś ze nigdy nie grałeś w Mass Effect i nie chcesz nawet wiedzieć czy to jest dobre pod katem fabularnym :D

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Kadajo napisał(a):

To tak jakbyś napiłaś

Jakbym napiła gdybym panną była to może bym żałowała xD 

Nie no serio, człowiek by chciał ale czasu nie ma, szczególnie że to cała seria gier. 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano
1 minutę temu, Kadajo napisał(a):

Zagraj sobie w 1 na spokojnie, nie musisz odrazu całej gry kończyć.

I powiem tak, zagraj dla samej historii.

Nie mam kiedy. Mam już ustawioną listę, a każda z kolejnych 3 gier na liście to jest ok. 100h każdorazowo, więc realnie do końca jesieni nic innego się tutaj nie wydarzy.

Opublikowano
2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Nie chodzi o język tylko o zasady ;)  Dlaczego mam płacić pełną cenę i nie mieć napisów polskich jak inne kraje ? 

Aaaa czyli używasz polskich napisów, sprawa wyjaśniona ;) 

Ja rzadko kiedy, zawsze angielskie audio i napisy, wyjątek to W3, CP2077 itp.

Opublikowano
Godzinę temu, Element Wojny napisał(a):

Nie mam kiedy. Mam już ustawioną listę, a każda z kolejnych 3 gier na liście to jest ok. 100h każdorazowo, więc realnie do końca jesieni nic innego się tutaj nie wydarzy.

Ale szukasz wymówek no... twoja strata :faja:

28 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Mnie tam deluxe wyszedł j akieś 160 pln więc nie ma jeszcze tragedii, ale 340 pln bym nie zapłacił  :E 

Ja poczekam, ta gra szybko poleci z cena, za 100zl mogę ja przytulic. Akurat połatają błędy i będzie grywalna.

Opublikowano (edytowane)

Racze pytanie kiedy będzie i czy w ogóle będzie, jak dostęp do plików będzie utrudniony, a Konami nie pójdzie twórca takowego spolszczenia na rękę to może w ogóle nie powstać. Z Phantom Pain tak zdaje się było, że twórcy spolszczenia nie mogli się do grzebać do plikow lokalizacyjnych, a Konami mimo próśb miało wywalone, a jak już ktoś się tam do tych plików do grzebał i mozna było swobodnie tłumaczyć to już nikomu się tego robić nie chciało i do tej pory chyba tylko menu jest przetłumaczone :E

Edytowane przez Godlike
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)

@AndrzejTrg racja racja, dzięki za zwrócenie uwagi już poprawione. Pomyliło mi się :E Chodziło o Phantom Pain, Sons of Liberty to zdaje sie MGS2 było.

Ale może w dobie sztucznej inteligencji ze spolszczeniem do tej gry szybciej pójdzie, do Dragons Dogma spolszczenie dosyć szybko powstało i ponoć nawet spoko było a całe tłumaczył ChatGPT ale z języka rosyjskiego nie angielskiego. Też liczę na spolszczenie mimo tego, że grę zn nami pamiętam to ogrywalem tylko po angielsku i chciałbym w polsku.

Edytowane przez Godlike
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

To, co ostatnio pokazali, w ogóle mi się nie podobało. Miałem to brać na premierę, ale teraz mam mieszane uczucia co do tej gry :placz2:

Edytowane przez DITMD
  • 1 miesiąc temu...