Galaxy S24 Ultra vs Oneplus 12
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tomcug · Opublikowano
Nie ma to w praktyce żadnego znaczenia. 4K z DLSS to jest ledwo ~30 FPS, nie ma sensu do tego dorzucać FG. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Jedyna prawilna cena za RX9070XT to około ~450$ . Bo w jaki sposób dotychczasowych użytkowników RX7800XT, RX7900GRE, RX7900XT zmotywować do zmiany na nowy model ? Na pewnie taką motywacją nie będzie FSR4.0. -
Przez Adikon · Opublikowano
To może też u Ciebie powodować niestabilność 😉. Ogólnie to chyba ma największy wpływ jeśli czasy są zostawione w auto. -
Przez Spychcio · Opublikowano
Karty mogą być fajne, ale ceny z tyłka -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Marko coś Tu taki poważny? Owszem, pomagam teściowi I rodzicom. Tak byłem wychowany i podobnie wychowam córki. Z teściem przez te 9 lat znajomości już sporo robiłem. Płot, elewacje, remonty 2 domów i 2 mieszkań, bramę wjazdowa i furtkę, nowa altanę ogrodowa, pracę ogrodowe. I tu zawsze się dogadywaliśmy zarówno z tatą jak i teściem świetnie. A jak mi córka zięcia z dwiema lewymi rękami przyprowadzi to będę z góry uprzedzony, co nie znaczy, że będę ingerować w ich życie. Daleko mi do złotej rączki ale jakieś podstawowe rzeczy w domu facet powinien być w stanie zrobić samemu.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi