Galaxy S24 Ultra vs Oneplus 12
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skunRace · Opublikowano
Nie mów innym jak mają żyć cwaniaczku ze swoim 7800XT za 1200zł -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Zróbcie coś proszę, lud was wzywa. Ja rozumiem, że każdemu się zdarzają mniej lub bardziej wtórne posty ale ten przypadek jest wręcz krytyczny, jak też widać wiele userów podziela moje zdanie. -
Przez Gret · Opublikowano
4090 zostaje na 4 lata tak jak kiedyś 1080ti. Czekam na 60x0 -
Przez Vulc · Opublikowano
5080 za 799? Nie, nie, mówiliśmy o 5070Ti. Proszę, o to pańskie 5060Ti. -
Przez VRman · Opublikowano
Niech spoczywa w spokoju PC gaming, bo jeśli ktoś jeszcze się łudził, że Intel, AMD i Nvidia nie olały całkiem tego zjadanego przez raka od lat rynku, to chyba teraz już wątpliwości nie ma. AI, AI, AI, enterprise, computing, work, AI, AI, AI Konfa AMD dokonała tego, czego już nikt od czasów E3 gdzieś tak około roku 2021 nie miał prawa dokonać: rozczarować mnie nawet gdy spodziewałem się totalnego rozczarowania i niczego ciekawego. Ale żeby nawet kart nie pokazać? Niechby nawet nie podali cen, ale chociaż specyfikację, jakieś wyniki... cokolwiek Zaczynam wierzyć w dwie plotki: 1) sprzed wielu lat, że jak Raja odszedł, to w ekipie od Radeonów nastała panika, bo nikt tego nie ogarnie 2) że RDNA 4 to będzie jeszcze większa katastrofa niż seria 7xxx 2b) że anulowali high-end bo po prostu okazało się, że RDNA4 to kompletny fail Jeśli się mieliby czym chwalić to by się chwalili. Naprawdę źle to wygląda i sprawia wrażenie, że AMD podchodzi obecnie do gamingowych GPU na zasadzie "nie ma się co wysilać, i tak zaraz desktopy zostaną wyparte sprzętem mobilnym, a potem graniem streamowanym, a teraz róbmy sprzęt AI, bo patrzcie ile Nvidia na tym zarabia!" Niestety rak toczący PC gaming zżera organizm już łącznie pół dekady i ten długo tak dalej nie pociągnie. W 2027 będzie PS7 a low-endowa karta, która sobie poradzi z tak samą jakością w nowych grach za jedyne 200% ceny całego PS6. Porty na PC w 720p 20fps bo resztę zrobi AI i pies z kulawą nogą się nie zainteresuje kupnem sprzętu PC do gier. Może wszystkie karty 9070 i 9060 powinny mieć biały kolor. Albo ekraniki wyświetlające animację powiewającej białej flagi na kijku. Albo zmienić nazwę Radeon. Skoro jest AMD Instinct, to karty dla graczy powinny się nazywać AMD Nothing
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi