Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Karister · Opublikowano
Co da te dodatkowe 40W? W praktyce nic. Większość czasu będziesz używać mniej niż 1W, a w porywach może kilku. Jeśli 60W ma się okazać za mało, to 100, 200, czy 300W też będzie za mało. Potrzebna moc rośnie wykładniczo wraz z zwiększaniem głośności. Dwa razy więcej mocy to jest niemal nic. -
Przez JohnyWol · Opublikowano
Czy ja wiem czy odległość jest aż tak dużym problemem? Gdy ja korzystałem to łączyło mnie chyba z serwerem w Niemczech jako najbliższy, a jestem z Krakowa. W PL wtedy chyba jeszcze nie było wtedy serwera, bo z tego co patrzyłem to w Warszawoe jest jakos od połowy 2024, a ja uruchomiłem swoją subskrypcję jakoś zaraz po uruchomieniu pakietu RTX w ramach testu, z ciekawosci. Zdażyło mi się parę razy że mnie rozłączyło, to fakt. Ale generalnie byłem zadowolony z tego jak to działało, bo myślałem że będzie gorzej. Na internecie mobilnym mialem słabiej, ale to wynikało z gorszego zasięgu 5G na moim osiedlu -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
O obcym prezydencie beee, ale o Holandii już spoko Tytuł tematu mówi sam za siebie -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Jasne, zaraz ktoś napisze, że ten przystojniak River nie był znowu taki zły... Judy jest fajna, nurkowanie z nią było fajne, linia questów była fajna, ale u mnie opcji romansu nie ma... Panam, szczerze, to jest taka sobie. DLC jeszcze przede mną. -
Przez hubio · Opublikowano
Tym się powinniście zajmować, a nie ludźmi za oceanem Jakie tu dyskusje się toczą o obcym Prezydencie. https://informacje.wp.pl/biznes/podwyzki-w-administracji-na-tych-stanowiskach-nawet-9-5-procenta-w-gore-7256008734491201a Hahaha asystenci zarządów do 13tyś... Byle mechanik z Polski (nawet bez przyuczenia) zarabia tyle w fabryce w Holandii i dodatkowo jeszcze ma za darmo dach nad głową Tyle co ci z tego linku to zarabiają NAJNIŻEJ opłacani pracownicy w fabrykach w Holandii W tym teoretycznym państwie nadzorca niewolników zarabia tyle co niewolnik w Holandii... Panowie z wyspy (Epsteina) i nie tylko mają niezłą bekę z marionetek jakimi sterują. Już czuję te kawały jakie sobie opowiadają: W Holandii płacę ludziom przy taśmie tyle ile ty Polaczkom z dyplomami A ci się kłócą o Trumpa i gender czy Tuska czy Kaczyńskiego....
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi