Skocz do zawartości

Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, huudyy napisał(a):

szkoda, że brązowy Grzesiu, który nie ma problemu ze współpracą z ruSSkimi gównami nie jest dla Ciebie ścierwem.

Albo Karolek z IPNu, co zrobił sobie burdel w biurze :E

japierdzielę, skąd wy się bierzecie.

Idź mi z tymi urojeniami o russkich gównach.
Przecież to Adrianek ma ciągotki do towarzyszy zza wschodu gdzie były krzewione najmocniej jego idee.
No jak to jest, że ludziom przypisujecie łatki ruskich agentów, a sami chcecie głosować na tych co to na sztandary wynoszą najgorszych zbrodniarzy ludzkości?
Zbrodniarzy, którzy byli przywódcami związku, którego spadkobiercą jest ówczesna Rosja...

Niezły odjazd macie :smiech:

Edytowane przez Umpero
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Umpero napisał(a):

No jak to jest, że ludziom przypisujecie łatki ruskich agentów, a sami chcecie głosować na tych co to na sztandary wynoszą najgorszych zbrodniarzy ludzkości?

https://www.wprost.pl/kraj/11477281/tajemnicze-wyjazdy-do-rosji-wspolpracownikow-grzegorza-brauna-za-wszystko-placil-kreml.html

https://polskieradio24.pl/artykul/2950591,grzegorz-braun-nie-uwaza-putina-za-zbrodniarza-nie-spieszylbym-sie-z-etykietowaniem

https://www.newsweek.pl/polska/polityka/grzegorz-braun-i-kontakty-z-ludzmi-rosyjskich-sluzb-to-trzeba-przeswietlic/rsjwl73

https://wyborcza.pl/7,75398,24353855,grzegorz-braun-na-zdjeciach-z-podejrzewanym-o-szpiegostwo-rosjaninem.html

Grzesiu niewinny jak Matka Boska, on z ruskimi nie ma nic wspólnego przecież XD pieprzycie Hipolicie jak potłuczeni i nie widzisz w jakie gówno chcesz pchnąć nasz kraj.

Czemu mi w ogóle Adrianka przypinasz? Dopisujesz sobie własną legendę i zaczynasz w nią wierzyć :E 

Edytowane przez huudyy
  • Haha 1
  • Upvote 3
Opublikowano
5 minut temu, huudyy napisał(a):

Nie czytam ścieku jakim jest wybiórcza i to gówno raspowe. Tam same urojenia.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Umpero napisał(a):

Nie czytam ścieku jakim jest wybiórcza i to gówno raspowe. Tam same urojenia.

Polskieradio24 do kogo należy :E albo Wprost? 

Specjalnie dałem też takie źródła, bo wiedziałem, że się zesrasz o GW.

idź dalej w zaprzeczenie, jak będziesz codziennie przed snem do lustra powtarzał "Grzesiu nie jest ruskim agentem" to na pewno się to spełni, tworzenie rzeczywistości przez afirmację :E 

Nadałbyś się do polityki ze swoimi trudnościami w odpowiedzi na proste pytania.

Edytowane przez huudyy
  • Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, huudyy napisał(a):

Polskieradio24 do kogo należy :E albo Wprost? 

Specjalnie dałem też takie źródła, bo wiedziałem, że się zesrasz o GW.

idź dalej w zaprzeczenie, jak będziesz codziennie przed snem do lustra powtarzał "Grzesiu nie jest ruskim agentem" to na pewno się to spełni, tworzenie rzeczywistości przez afirmację :E 

Nadałbyś się do polityki ze swoimi trudnościami w odpowiedzi na proste pytania.

Szkoda czasu mi na dyskusje, z ideologicznymi marksistami. Odpisuje zdawkowo w krótkich przerwach od zarabiania pieniędzy :cool:

Opublikowano
Teraz, Umpero napisał(a):

Szkoda czasu mi na dyskusje, z ideologicznymi marksistami. Odpisuje zdawkowo w krótkich przerwach od zarabiania pieniędzy :cool:

Czemu Grzesiu Braun chce, aby Polska budowała potęgę Królewca jako Hongkongu Bałtyku? 

P.S. Królewiec to Kaliningrad, gdybyś nie wiedział. 

• Like 2
Opublikowano
13 minut temu, Umpero napisał(a):

miękiszon z Ciebie i tyle, brak argumentów to uciekasz z podkulonym ogonem :E 

• Haha 1
  • Upvote 3
Opublikowano

Klakierki sobie przyklaskują :lol2:
Czemu do mateczki rossiji się nie przeprowadzicie skoro macie takie uwielbienie do komuszka Adrianka?

@GordonLameman zapytaj go to się dowiesz. Poza tym już raz chyba w temacie odpowiadałem.
Nie chce mi się tracić czasu na jakieś chore przepychanki.
Większość tych twoich podopiecznych siedzi na socjalu więc mają czas na takie pierdolety.

Opublikowano
2 minuty temu, Umpero napisał(a):

Czemu do mateczki rossiji się nie przeprowadzicie skoro macie takie uwielbienie do komuszka Adrianka?

Czemu do mateczki rossiji się nie przeprowadzicie skoro macie takie uwielbienie do brązowego Grzesia, który ma problem z nazwaniem Putina zbrodniarzem?

Dlaczego mi ciągle przyklejasz Zoidberga jako mój wybór? Chyba że po prostu jesteś jak kolejny Macierenko, tworzysz chore teorie i żyjesz wg dyrektywy KŁAMAĆ, KŁAMAĆ, KŁAMAĆ, aż tępy lud uwierzy. Szkoda tylko, że na większość trzeźwo myślących ludzi już nie łapie się na takie prawackie brednie.

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

@Umpero

Znowu masz urojenia.

Jedyna partia, który mówi językiem rossji i prezentuje stanowiska zbieżne z russką narracją to Konfa. A dodatkowo Braun chce, aby Polska budowała potęgę russkiego portu na Bałtyku. Do Ciebie to jak widać nie dociera, bo jesteś całkowicie sfanatyzowany.

I zacytuj proszę, gdzie napisałem że popieram Adriana Zandberga. Chocby jeden post. Nie potrafisz? To przestań łżeć. 

Edytowane przez GordonLameman
  • Upvote 3
Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

I zacytuj proszę, gdzie napisałem że popieram Adriana Zandberga. Chocby jeden post. Nie potrafisz? To przestań łżeć. 

No i widzisz... sam masz urojenia bo nigdzie nie napisałem, że popierasz Zandberga.
Swoje wpisy kierowałem do neokomuszków z tego wątku, a żeś wlazł między wódkę, a zakąskę i coś nagle marudzisz.

Opublikowano

No i widzisz... sam masz urojenia bo nigdzie nie napisałem, że popierasz Zandberga.
Swoje wpisy kierowałem do neokomuszków z tego wątku, a żeś wlazł między wódkę, a zakąskę i coś nagle marudzisz.

To może pisz precyzyjnie do kogo się zwracasz?

No i proszę wytłumacz mi - dlaczego Braun chce abysmy pracowali na rozwój russkiego miasta? jaki jest inny powód niż to, że jest russkim odpadem?

• Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

To może pisz precyzyjnie do kogo się zwracasz?

No i proszę wytłumacz mi - dlaczego Braun chce abysmy pracowali na rozwój russkiego miasta? jaki jest inny powód niż to, że jest russkim odpadem?

Może dogadał się z Zadbergiem i dla uciechy neokomuszków chce zrobić dobrze mateczce rassiji?

Opublikowano
11 minut temu, GordonLameman napisał(a):

A Zandberg w swoich wypowiedziach wychwala rossję, czy jednak Ci się już całkiem uroiło?

Kto na tankach przywiózł komunizm do Polski i przez kilkadziesiąt lat go krzewił? W Rosji dalej masz symbole sierpa i młota, pomniki Lenina i Stalina.
Zandberg to komuch. Połącz sobie kropki.

Opublikowano
21 minut temu, Umpero napisał(a):

Może dogadał się z Zadbergiem i dla uciechy neokomuszków chce zrobić dobrze mateczce rassiji?

To już samozaoranie najwyższego poziomu :D. Chyba nie masz pojęcia o lewicy, prawicy i gdzie w tym wszystkim jest Putin

• Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, Umpero napisał(a):

Kto na tankach przywiózł komunizm do Polski i przez kilkadziesiąt lat go krzewił?

Sprawdzałem wiek i CV Zadnberga - nie jest to możliwe, aby to był on. 

W Rosji dalej masz symbole sierpa i młota, pomniki Lenina i Stalina.

Tak, dlatego Braun lubi rossję :E 

Zandberg to komuch. Połącz sobie kropki.

Nie, Zandberg jest socjal demokratą. Nie jest komuchem --> to jest twoje urojenie ;) 

• Upvote 1
Opublikowano

Jest komuchem.

Nie jest.

Komunizm jest totalitarną utopią, w której nie ma prywatnej własności.

Zandberg nigdzie nie proponuje totalitaryzmu, ani zniesienia prywatnej własności. A przynajmniej ja tego w ich programie nie widziałem.

To, że posługujesz się pojęciami, których znaczenia nie rozumiesz to już kiedyś ustaliliśmy, ale teraz to już lecisz grubo z urojeniami.

Zandberg jest socjaldemokratą. I tylko tyle. 

• Upvote 6
Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

To, że posługujesz się pojęciami, których znaczenia nie rozumiesz to już kiedyś ustaliliśmy, ale teraz to już lecisz grubo z urojeniami.

tak jest jak się buduje swój światopogląd na filmikach z rzułtymi napisami czy innych Atorach :E 

niech jeszcze coś rzuci o kondominium żydowskim w Polsce i bedzie kombo.

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
49 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Nie jest.

Komunizm jest totalitarną utopią, w której nie ma prywatnej własności.

Zandberg nigdzie nie proponuje totalitaryzmu, ani zniesienia prywatnej własności. A przynajmniej ja tego w ich programie nie widziałem.

Zandberg jest socjaldemokratą. I tylko tyle. 

I dlatego chodził niegdyś z koszulką Che i Marxa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...