Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, slafec napisał(a):

TLOU spadło z rowerka. Kłamstwo powtórzone 100 razy nie stanie się prawdą :E

Spadlo spadlo :E 

eurogamer.net/naughty-dog-boss-says-dont-bet-on-there-being-a-the-last-of-us-part-3

Naughty Dog boss says "don't bet" on there being a The Last of Us Part 3

Opublikowano

w temacie w filmach się wypowiedziałem, ale tutaj też się nadaje, chciałem zagrać, a później oglądnąć, a że ktoś jeszcze na labie mi takiego spoilera walił, że grać mi się odechciało i może kiedyś tam serial sobie zobaczę :) 

Opublikowano

Zwolennicy będą pierdzielić, że TLoU to wielki finansowy sukces

Przeciwnicy, że woke/DEI i poczynania ND przed premierą (konkretne sk...yństwo na YT) sprawiły, że sprzedaż była ułamkiem tego czym być mogła.

Potem obie strony przytoczą argumenty, na które polecą kontrargumenty. Jakiś trol podchwyci temat i rozdmucha na 5 podstron.

Przerabialiśmy to 3x tutaj i na labie. Przerabiali to ludzie na stu innych forach i sekcjach komentarzy. 

Temat jest skomplikowany i spór nie ma szans skończyć inaczej niż 

image.png.0cd92a635894e5ff5021b2edd26b5513.png

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, slafec napisał(a):

Jakie kłócić, ktoś wstawił clickbaitowy film na yt to go komentuję :D 

The Last Of Us Franchise Is DEAD! | Pathetic Neil Druckmann Says The Last of Us 3 Is CANCELLED

Zeszłoroczny remaster na PS5 sprzedaje się wyśmienicie, za parę dni będzie premiera na PC. 2 sezon serialu też jest tuż za rogiem (a 3 potwierdzony). Jak bardzo trzeba być odklejonym, żeby uznawać tę serię za martwą lub porażkę, gdy dane (np. świeże prosto z UK) pokazują zupełnie co innego?

Intergalactic zadebiutuje najwcześniej w 2026 r., przy tym założeniu TLOU3 będzie miało premierę w okolicy 2030 r. Druckmann już wcześniej wspomniał, że choć Sony daje im wolność artystyczną to nie pozwala zapowiadać gier. Nagle się coś zmieniło? 

Daj spokój. 

Gadasz z bezmyślną masą, która za prawdę ma to co jest w filmiku na YT. Tych z clickbaitowym tytułem :) 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Josef Fares niszczy idiotów od woke-hunt:

NISZCZY. MOCARNY LEWAK MASAKRUJE.

Niczym JKM. Tak samo nic nie warte. Tak samo ku masturbacji konkretnej grupy.

Edytowane przez crush
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Tym razem nie pochwalę filmiku. Koleś mówi sporo rzeczy z sensem, ale też sporo pierdzielenia od rzeczy. Nie odniosłem wrażenia jakby gość był szczególnie inteligentny albo miał coś ciekawego do powiedzenia.

Zwolenników Zelenskiego nazywa "stupid sheeps", wykręca wypowiedź gościa na tym lewym discordzie. "Meh..."

Daleko mu do poziomu Drwala czy Nerdrotica, do tego ewidentnie ma poglądy po prawej, żeby nie powiedzieć po rusko-trumpowskiej stronie. Jak chce się kogoś do czegoś przekonać to się powinno bardzo postarać aby uniknąć chamstwa i politycznego zaangażowania.

Edytowane przez VRman
Opublikowano (edytowane)

Bieganie z flaga czy to na profilowym czy w grze, odnoście "tematu tygodnia" to jest właśnie takie zachowania stadne, bo nikomu to nie pomaga, poza podniesienia sobie samopoczucia i pójściem za trendem :P Można być zwolennikiem czynów i interesów, a nie obcego polityka, bez możliwości zweryfikowania, bo przecież też tylko kreuje swój wizerunek, a przytyk dotyczył latania za "tematem tygodnia".

A Załęskiego można nie lubić, tak samo jak Trumpa, kwestia tego czy robi dobrą robotę i czy realizują spójne lub zrozumiałe interesy... W interesie USA nie jest go lubić lub wspierać w dalszej walce, bo mają inne priorytety, więc nic dziwnego że wielu nie będzie go popierać. Natomiast w interesie Polski jest jak najlepsze rozwiązanie tej wojny, a nie byle szybkie i uspokajające Rosję.

USA po prostu dba o swój interes i nie ma obowiązku pomagać im... Wcześniej ich interesem było wykrwawienia Rosji, co było głupie i administracja Trumpa widzi że pcha to Rosję w ręce Chin oraz bardzo chce oddalić się od III wojny światowej, może do przesady, a może słusznie, bo Rosja zapędzona w kozi róg... Geopolityka od zawsze nie opiera się na tym co słuszne... Chyba powinniśmy się tego nauczyć już choćby po drugiej wojnie światowej... 

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano

W sumie racja, powinienem to skwitować, że nie trzeba się zgadzać ze wszystkim co ktoś mówi, gdy ogląda się coś głównie dla innej treści :E 

Finanseria zaczyna się wycofywać ze wspierania tych dupereli, więc ciekawe ile jeszcze "wielkich" bubli zobaczymy, po AC:Shadows.

Opublikowano (edytowane)

Mi chodziło tylko o tego gościa z filmiku. Można nie lubić tego i tamtego, ale gość strzela do własnej (naszej, przeciwników DEI) bramki jakością tego filmiku i wrzucaniem tam niezwiązanej z DEI polityki (Ukraina) czym natychmiast w moich oczach nakleił sobie napis "jestem debilem" na czole. Potem przyjdzie gordon i powie, że nie ogląda filmików, bo są głupie. No to ten jest głupi. Nie tacy ludzie powinni reprezentować sprzeciw wobec DEI. Można to robić mądrzej, ciekawiej, treściwiej i bez antagonizowania części widzów bez powodu

Edytowane przez VRman
Opublikowano (edytowane)

Ta cycki im przeszkadzają:E

Robienie samuraja czarnucha to jest ok:szatanek:

Postać robimy w Cyberpunk 2077 i pisze jak byk że nasza postać nie posiada płci. To jak robimy postaci  długość ptaka to chłopem nie jest.xD

Ludzie od tej poprawności dostałem zapalenia mózgu!:sciana: 

Można powiedzieć sytuacja jest dramatyczna :zdziwko:

Edytowane przez Czubatka Boża
Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, VRman napisał(a):

wrzucaniem tam niezwiązanej z DEI polityki (Ukraina) 

Moim zdaniem tego nie zrobił, przynajmniej nie w takim stopniu, bo było to wyśmianie idei skórki kolejnego "tematu tygodnia".  Ustawisz flagę Ukrainy na profilowym? Raczej nie, a wyśmianie dotyczyło takiego zachowaniami w kontekście skórek do Halo na dzień kobiet. Nie wiedziałem że serię Halo tak zblaźnili :E

Mi tam nie przeszkadza kto jakie ma zdanie w sprawie Ukrainy, bo są dobre powody oraz inne interesy do obydwu stanowisk, bardziej mi przeszkadza gdy czyjeś stanowisko jest oparte tylko na moralności, gdzie geopolityka to interesy, a ustawienie tematycznej skórki na profilowym lub grze to właśnie tylko takie sygnalizowanie moralności i trend. Co innego gdy ma to formę protestu, a nie pokazania wsparcia. "Woke" ciągłe coś sygnalizuje, szkoda że nie tylko na swoich profilach lub wypowiedziach, lecz w grach i firmach :P

1 godzinę temu, Czubatka Boża napisał(a):

Postać robimy w Cyberpunk 2077 i pisze jak byk że nasza postać nie posiada płci. To jak robimy postaci  długość ptaka to chłopem nie jest.xD

Za zrobienie wyboru płci mod na Reddit potrafi zablokować całe studio od wejścia na subreddit. :E Tak zrobili z Lords of the Fallen, choć było więcej powodów ku temu, niż pozbycie się opisu A, B. Choć akurat robią to pod marketing, aby zrobić rozgłos grze.

@VRmanJuż nie będę tego ciągnął, bo chodziło Ci po prostu o izolowanie części widowni, poprzez poruszanie danego tematu, a nie to czy dane postrzeganie sprawy jest złe, niepotrzebnie się rozpisywałem.
Przypomniał mi się ten tekst z DOW:Dark Crusade, w sumie Zachód to takie TAU, a Rosja i Ukraina to Space Marines. (półżart) :E 
COH3 od Relic to natomiast kastrat jeśli chodzi o jaja w fabule, ale to w końcu Kanada, która przesiąkła tęczą.

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Stjepan napisał(a):

Oh, nigdy nie sprawdzałem kto był odpowiedzialny za port Batman Arkham Knight, a to oni spartolili ten port pod względem zarządzania pamięcią w 2015r... Widzę że dużo się nie nauczyli, bo TLOU też miał problemy, choć pewnie inne.

Opublikowano

I kij im w oko. Całkiem fajny Batman. Ponoć. Niestety nie planowałem i nie planuję grać, bo nie jestem w stanie znieść przycinek. Psują mi całą zabawę. W czasach gdy każda gra chodziła świetnie na kartach 2GB, góra 3, ta cięła się trochę mniej na kartach 6GB. Zresztą i teraz na kartach 24GB się tnie, bo to nie był problem tylko z RAMem. 

Im więcej ludzi narzeka na nowe Batmany i porównuje do tego starocia jako gry 100x lepszej, tym bardziej jestem skłonny przemyśleć, czy może jednak by nie było warto dać grze szansę (grałem w jednego Batmana, Arkham City i skończyłem, ale żałowałem ponad połowy czasu zmarnowanego na granie).

Jakby to chodziło porządnie to bym pewnie dawno spróbował pograć. Teraz bardziej, po śmierci aktora użyczającego głosu, bo bez niego żaden Batman nie będzie Batmanem.

Za port TLoU też bym się wkurzał gdybym chciał w to grać.

Także płakać za nimi nie będę.