Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, crush napisał(a):

A to jest obowiązek wchodzenia tu?

Obowiązku nie, ale może ktoś chce przeczytać coś sensownego a nie obrzucania jeden drugiego łajnem, a ty się m.in. do tego przyczyniasz.

• Upvote 1
Opublikowano
Teraz, SylwesterI. napisał(a):

Wręcz przeciwnie, poziom absurdalnego humoru jest nieosiągalny nigdzie indziej, jak w tym temacie.

Już sobie tak nie kadź. 

1 minutę temu, Necronom napisał(a):

Obowiązku nie, ale może ktoś chce przeczytać coś sensownego a nie obrzucania jeden drugiego łajnem, a ty się m.in. do tego przyczyniasz.

Kto zaczął tą wymianę? 

Opublikowano
1 minutę temu, crush napisał(a):

Świetnie. Jeszcze lepiej niż lista Gordona. Pojedynczy post. xD

To jest jego zdanie, a nie przyczyna dlaczego ta reklama została wdeptana w ziemię.

To już do dramatów życiowych prawilnych mędrców dochodzi popularność, reklam ?

Oj grubo, ja widziałem, kliknąłem co innego i tyle, jak to z reklamami.

Opublikowano
5 minut temu, Necronom napisał(a):

A i teraz będzie licytacja jak w przedszkolu kto zaczął 🤦

Nie ma licytacji. Gość wszedł żeby napisać wysryw o fapaczach.

Gordon produkuje te swoje wizje przynajmniej z jakąś treścią. Ten 🤡 wchodzi pospamować.

Opublikowano

Bardzo progresywna gra. Jeśli możesz dołączyć się pasterzem to wręcz skrajnie blisko-wschodnia.

2 minuty temu, SylwesterI. napisał(a):

A jakie treści tutaj prezentujesz? Nawet inne osoby piszą, że tylko śmiecisz.

Przeglądaj sobie historie swoich wypowiedzi, w każdym temacie, jak ktoś ma inne zdanie, to go opluwasz, takie maniery widać z domu wyniosłeś.

Ludzie tu komentują konkretne przykłady DEI w mediach rozrywkowych. Niezależnie czy się zgadzają czy nie.

Ty wchodzisz żeby napisać jaki masz ubaw z fapaczy. Jak nie widzisz różnicy to cóż, może to u Ciebie edukacja nie była w stanie pokonać natury.

Opublikowano (edytowane)

Oczywiście, że tak, jak by kolory owieczek były na odwrót, to prawilne chłopaki by się cieszyły, a tak to nie

za to przynajmniej prawilny biały człowiek stara się nie podglądać, a to jak widać po forum, nie wszystkim się udaje

12 minut temu, crush napisał(a):

Bardzo progresywna gra. Jeśli możesz dołączyć się pasterzem to wręcz skrajnie blisko-wschodnia.

Ludzie tu komentują konkretne przykłady DEI w mediach rozrywkowych. Niezależnie czy się zgadzają czy nie.

Ty wchodzisz żeby napisać jaki masz ubaw z fapaczy. Jak nie widzisz różnicy to cóż, może to u Ciebie edukacja nie była w stanie pokonać natury.

No ja się nie zgadzam, więc komentuję, a że tezy są beznadziejnie głupie, to i moje komentarze są odpowiedniej jakości. Teraz już kolory są woke.

Wcześniej była drama, jak to dziewczyny wyglądały kiedyś w grach, jak wyglądają teraz, tylko komentuje te wykwity światopoglądowe.

Co nie zmienia faktu, jak ty się zachowujesz, w stosunku do wszystkich z odmiennym zdaniem, niezależnie od tematu.

Edytowane przez SylwesterI.
Opublikowano (edytowane)

Ale to nie ja tu próbuje wyznaczać standardy zachowań. To nie ja wymyślam bzdury z dupy typu fatphobia żeby za chwilę wyzywać kogoś z kim się nie zgadzam od grubasów. xD To jest domena liberałów, czyli dokładnie takie same skrzywienie jak standardy moralne konserwatystów.

Ja już Ci napisałem - forma mnie nie interesuje. Treść mnie interesuje. Tyle, że Ty treści nie wnosisz tu żadnej.

Edytowane przez crush
Opublikowano (edytowane)

Heh, ludzie wchodzą tu również nabijać się z debilnych ruchów marek, a niektórzy biorą to na poważnie i myślą że depczą zacofanych prawaków, wyśmiewając stanowiska, które były tylko kręceniem mema, jak z tym kolorem samochodu. :E

Ładne postacie niczym w Expedition 33 to zaraz fapanie, gdzie po prostu lepiej patrzy się na piękny świat, a nie posmarowany inkluzywnym wałkiem.  

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano
19 minut temu, crush napisał(a):

Ja już Ci napisałem - forma mnie nie interesuje. Treść mnie interesuje. Tyle, że Ty treści nie wnosisz tu żadnej.

A kogo obchodzi, co cię interesuje? Nie dość, że w twoich postach 0 treści to i forma fekalna.

Opublikowano
41 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Heh, ludzie wchodzą tu również nabijać się z debilnych ruchów marek, a niektórzy biorą to na poważnie i myślą że depczą zacofanych prawaków, wyśmiewając stanowiska, które były tylko kręceniem mema, jak z tym kolorem samochodu. :E

Ładne postacie niczym w Expedition 33 to zaraz fapanie, gdzie po prostu lepiej patrzy się na piękny świat, a nie posmarowany inkluzywnym wałkiem.  

Jak 200x poprzednich razy nie dotarło, to już nie dotrze.

Opublikowano
47 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

A kogo obchodzi, co cię interesuje? Nie dość, że w twoich postach 0 treści to i forma fekalna.

To nie ja wchodzę do grupy LGBT żeby napisać "beka z pedauf xD"

A to jest właśnie to z czym tu przyszedłeś.

Ale jakbym tak zrobił to żarowi z dupy nie byłoby końca.

To jest Twój poziom. Nie mój.

• Upvote 3
Opublikowano

A ten temat, to jest jakaś grupa prawilnych kolegów z Onanizm Nareszcie Razem?

Wyciągacie jakieś bzdurne tematy, to otrzymujecie bzdurne odpowiedzi, jak nie brak lasek w grach, to upadek jaguara przez reklamę %-).

Jakoś nie widzę tu grup LGBT, chyba nie muszą zaglądać innym pod kołdrę i zbierać się w stada w celu opluwania innych.

Opublikowano
9 godzin temu, SylwesterI. napisał(a):

Wyciągacie jakieś bzdurne tematy, to otrzymujecie bzdurne odpowiedzi, jak nie brak lasek w grach, to upadek jaguara przez reklamę %-).

Jakoś nie widzę tu grup LGBT, chyba nie muszą zaglądać innym pod kołdrę i zbierać się w stada w celu opluwania innych.

To wchodzenie pod kołdrę już na nikim wrażenia nie robi odkąd ułamek populacji zaczął narzucać wszystkim koślawe standardy.

I urocze jest jak Ty na zarzut o denność wypowiedzi opowiadasz dennym tekstem.

To tak nie działa.

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, SylwesterI. napisał(a):

Wplyw DEI na jakosc produktow(czy to gier czy filmow) jest absolutnie nie podwazalny. Trywializowanie tego poprzez glupie anegdotyczne jednostkowe przyklady jest kompletnym ignoranctwem.

Zreszta jak ci sie nie podoba temat to nie angazuj sie w odpisywanie.

OIP.z72UNIKQnoiYKMxUk_yOvQHaK-?w=186&h=2

1 godzinę temu, SylwesterI. napisał(a):

Kolejna wybitna odpowiedź.

Kto ci narzuca standardy?

DEI

Mowia co mamy lubic a co nie. Silne kobiety i murzyni wszedzie wciskani sa na sile. Jeszcze jak by to byl ktos pokroju Ellen Ripley z Obcego to by przeszlo bo postac byla dobrze napisana.

Edytowane przez Roman_PCMR
  • Upvote 1