Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, Zdzisiu napisał(a):

Z tego co widzę to właśnie wytwarza się trąd

Trend.

Trąd z HIVem to się właśnie kończą.

Nie wiem po co wy się wdajecie w rozległe dysputy z żyjącym eksponatem wszystkich stereotypów o prawnikach? Przecież człowieka z ego Trumpa nie przekonacie.

Aż dziwne że jeszcze (chyba?) nie padło o jego klientach z branży growej. Oczywiście stricte AAA bo on z płotkami nie współpracuje.

Edytowane przez crush
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
38 minut temu, VRman napisał(a):

Ooo właśnie!

O papce zapomniałem. 

A to nie jest papka? Ciągłe filmiki od ludzi, którzy obiektywności nie jesteście w stanie zweryfikować. Gdzie nie ma żadnej wiarygodności, a sami influencerzy raz po raz okazują się kłamcami.

I wy im wierzycie we wszystko na słowo. 

Opublikowano

Co weryfikować? W kontekście DEI? Studia które same o tym otwarcie piszą? Ludzi tam pracujących ktorych bio na X to - 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️🇵🇸✊🏿 xir/zem ADHD AUTISTIC #QUEER?

Przy KCD była ta sama śpiewka o potrzebie weryfikacji... Po czym twórca praktycznie wszystko potwierdził.

To nie jest nota prawna którą trzeba weryfikować. Tutaj jaki jest koń każdy widzi bo koń sam sobie zawiesił wielki baner z napisem KOŃ.

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

A to nie jest papka? Ciągłe filmiki od ludzi, którzy obiektywności nie jesteście w stanie zweryfikować. Gdzie nie ma żadnej wiarygodności, a sami influencerzy raz po raz okazują się kłamcami.

Lepiej zajmij się weryfikowaniem swoich linkowanych artykułów, bo przytaczałem już ile barachła w nich jest i nie odnosiłeś się do tego w temacie o klimacie. Ślepo wierzysz że jak coś jest w tekście od swoich to jest dobre. Po czytaniu niektórych rzeczy linkowanych przez ciebie, coraz mocniej utwierdzam się, że skupiasz się na czytaniu wojenek wizerunkowych, ignorując wszystko co jest spalone przez dane środowisko. 

Eh, zgaduje że do końca tygodnia skończy się to tym, że damy sobie nawzajem ignora, bo nie mam zamiaru tracić na to wielu godzin. 

5 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

a sami influencerzy raz po raz okazują się kłamcami.

Twoje źródełka też często okazują się przynajmniej manipulatorami i kłamcami, tylko rzadko je linkujesz.

Edytowane przez musichunter1x
  • Like 1
Opublikowano
19 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Lepiej zajmij się weryfikowaniem swoich linkowanych artykułów, bo przytaczałem już ile barachła w nich jest i nie odnosiłeś się do tego w temacie o klimacie. Ślepo wierzysz że jak coś jest w tekście od swoich to jest dobre. Po czytaniu niektórych rzeczy linkowanych przez ciebie, coraz mocniej utwierdzam się, że skupiasz się na czytaniu wojenek wizerunkowych, ignorując wszystko co jest spalone przez dane środowisko. 

Wierzę w peer review, a nie populistyczne brednie w filmikach dla idiotów. 

Ty jesteś produktem internetu, ja odmawiam bycia nim :) 

Wrzuciłeś Ci 2 dni temu 3 duże artykuły naukowe, do których się nie odniosłeś. I to nazywasz wojenką wizerunkową? Przeczytaj a potem wróć, a dopóki nei przeczytasz i dipóki nei zaczniesz przedstawiać BADAŃ NAUKOWYCH jako kontr tezy to nie mamy o czym rozmawiać bo ty posługujesz się populistyczną papką dla idiotów, a ja naukowymi badaniami, które są recenzowane przez innych naukowców, a nei zblazowanego nastolatka, który porównuje atmosferę na ISS z atmosferą ziemi. 

Eh, zgaduje że do końca tygodnia skończy się to tym, że damy sobie nawzajem ignora, bo nie mam zamiaru tracić na to wielu godzin. 

No wiem, bo czytanie trudna sprawa, oglądanie lepsza sprawa, łatwiejsza, człowiek nie musi tyle myśleć, uga buga.

Twoje źródełka też często okazują się przynajmniej manipulatorami i kłamcami, tylko rzadko je linkujesz.

Haha. Ty do tej pory dalej linkujesz filmiki z tym samym skompromitowanym goście, który zaproponował Ci wypicie szklanki glifosatu :E 

Tu możesz poczytać o tym, że Moore miał :kupa: a nie rację w tamtym temacie z glifosatem:

https://www.scirp.org/journal/paperinformation?paperid=74222

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

Wierzę w peer review, a nie populistyczne brednie w filmikach dla idiotów. 

Ty jesteś produktem internetu, ja odmawiam bycia nim :) 

Tu możesz poczytać o tym, że Moore miał :kupa: a nie rację w tamtym temacie z glifosatem:

https://www.scirp.org/journal/paperinformation?paperid=74222

Już nie kontynuuj offtopu, a i tak zignorowałeś moją odpowiedź na ten temat w klimatycznym dziale. Na dodatek wklejasz badanie z korelacją na sztandarze :E 
Spożywanie węglowodanów na pewno będzie miało jeszcze większą, a 3-5 posiłki dziennie już zupełnie, na dodatek uzasadnione przyczynowo. 
Btw. Spożywanie lodów i ataki rekinów też mają mocną korelację, bo trzecim nieuwzględnionym czynnikiem jest temperatura, która powoduje oba.
"...
mortality that must be verified with studies specifically designed for this purpose; further research is needed to reveal the exact relationship between cancer and glyphosate."
Znajdź mi te dalsze badania i znikaj z offtopem korelacyjnym, bo cały czas Ci mówię że korelacje są śmieszne w badaniach i co najwyżej wskazują na potrzebę dalszego zbadania, ale pewnie nawet tego nie przeczytałeś ode mnie, bo ignorujesz większość mojego tekstu. Udowadniasz tym, że może i coś czytasz, ale nie umiesz weryfikować badań, pewnie nawet nigdy tego samodzielnie nie zrobiłeś.
A najlepsze że ciągle bijesz do tej wypowiedzi z 2015r, którą prawie  każdego roku powielają  media, a on już nigdy o tym nie rozmawiał z tego co szukałem, bo spam medialny wszystko przysłonił, wiec tym bardziej się wkopujesz linkując badania po 2015r, bo on nie rozmawiał o tym później. Baaa, może nawet zmienił zdanie.

• Like 1
Opublikowano

Dziecko, Ty cytujesz gościa który kazał ci wypić szklankę glifosatu. 

I traktujesz złego brednie jak prawdę objawioną. To co wydalam z siebie w toalecie jest mądrzejsze od Twoich postów w tej materii.

Moderacja: pohamuj odrobine swoj język prosze ja Ciebie
eNeSik

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Dziecko, Ty cytujesz gościa który kazał ci wypić szklankę glifosatu. 

Nie to było jego punktem wypowiedzi, z resztą mówiłem jak mógł wyglądąć proces który do tego doprowadził w jego wypowiedzi. Ale ty zawsze masz złą wolę do takich ludzi. 
Ego wybujało Ci pod sufit, a ten link tylko udowodnił ze nie potrafisz analizować tego co likujesz. Nic dziwnego że ludzie się wkurwiają na ciebie i puszczają im wodze, bo zachowujesz się jak bufon. 
Z chęcią opiszę pozostałe badania, we właściwym temacie, ale znowu nic nie przeczytasz, mimo ze spędzę na to dni... Przynajmniej będzie na później i tylko umocniasz mojaopinię, gdy dalej jedynie potrafisz linkować badania, znając pewnie tylko tytuł. 

Mod może to wyczyścić, bo nic to nie wnosi do tego tematu, a poruszałem to już we właściwym, gdzie odmawiasz czytania. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Lubię jak homofoby się kłócą ze sobą jak to kiedyś było lepiej dla gejów. Jeden że bito gejów i każdy taki dostawał oklep gdy się pojawil na mieście, drugi że nie bito gejów, tylko "znali swoje miejsce" (po pobiciach). I biedni ludzie agresywni wobec homo nazywani agresorami, oj biedni.

foby.png

dowody..png

Edytowane przez Keller
Opublikowano (edytowane)

Już to wklejałeś.

A przypominam, że to jest temat o tym czy zmiany klimatu zamieniają ludzi w gejów i czy picie Roundup'u to leczy. ☝️🧐

Edytowane przez crush
  • Haha 1
Opublikowano
31 minut temu, Keller napisał(a):

No wygrywacie, Trump z Putinem i Chinolami tak pozamiata świat że się wszyscy nie pozbierają. No ale ważne by lewaków dupa bolała, ja wiem.

Lewaków 4 litery bolą od wzajemnych stosunków, a nie przez tych wyżej wymienionych :smiech:

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Roman_PCMR napisał(a):

Panowie,

Wygrywamy! DEI w odwrocie!

Gordon i inni lewicowi aktywiszcze :E teraz beda udawali ze wlasciwie nigdy nie byli za woke i DEI :E 

Jak na kogoś kto boi się ze mną rozmawiać, to trochę często o mnie piszesz. 

Ale jak już chcesz poznać moje stanowisko to wyżej ono wielokrotnie zostało wskazane. 

Chociaż wiem - tekst pisany dla Ciebie jest byt trudny do przyswojenia, ty jedynie filmiki akceptujesz. Wracasz powoli do pisma obrazkowego w swojej anty-ewolucji :) 

7 minut temu, Alek_M napisał(a):

Lewaków 4 litery bolą od wzajemnych stosunków, a nie przez tych wyżej wymienionych :smiech:

Pls powiedz, że nie skończyłeś gimnazjum, bo takie teksty pokauzją jak bardzo inteligentny inaczej jesteś :) 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Pls powiedz, że nie skończyłeś gimnazjum, bo takie teksty pokauzją jak bardzo inteligentny inaczej jesteś :) 

Personalne odzywki, to możesz stosować wobec własnego grona lewaków, do mnie per Pan jak już chcesz coś napisać.

Edytowane przez Alek_M
  • Like 1
  • Haha 2
  • Upvote 2
Opublikowano

Próbujcie się trzymać tematu, serio, bo się bajzel robi.

A Gordon ewidentnie wpadł "potrollować prawaków". Nie odpisujcie mu, bo go tym karmicie.

Przestaniecie karmić to mu się znudzi i pójdzie pompować swoje ego gdzie indziej.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, VRman napisał(a):

Próbujcie się trzymać tematu, serio, bo się bajzel robi.

A Gordon ewidentnie wpadł "potrollować prawaków". Nie odpisujcie mu, bo go tym karmicie.

Przestaniecie karmić to mu się znudzi i pójdzie pompować swoje ego gdzie indziej.

Tak, tak, tutaj dowód na to:

image.thumb.png.c0d97a807a8d8a9f26b155477412d314.png

A tutaj drugi:

image.thumb.png.d3a34eb5835ff3beee52df5435a93541.png

Więc daruj sobie takie żałosne kłamstewka.

Roman mnie wywołał, a potem jeszcze Alek dołożył swojej mundrości rodem z gimbazy, więc to "twoja strona" robi sobie zaczepki. 

Edytowane przez GordonLameman
  • Upvote 1