Kiedyś to było.. gry pełnoletnie ;)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Oczywiście, że twierdziłeś. Udowadniałem Ci linkami, że istnieją małolitrażowe auta z dużymi przebiegami. Nie odpowiedziałeś wtedy, bo wstyd do błędu się przyznać, ale jeszcze tak bardzo się wypierać? Posty zaraz znowu będziesz edytował? Oznacza, że nie wiesz jak działa i co robi, skoro na nią narzekasz. Lepsze to niż rak płuc To musisz jeszcze nauczyć się czytać i wtedy będziesz wiedział kto nie ma pojęcia. Miłego! Jak tam chińczyk się spisuje? -
Przez Psiak · Opublikowano
Nie wiem jak to działa, nie interesuje się, ale zawsze działa na moim pc lepiej niż surowiec. Tak samo nie wyobrażam sobie mieć systemu w10/11 czystego, musi być mod bez telemetrii i maksymalnie 45-50 procesów w tle. -
Przez maras2574 · Opublikowano
Dlaczego Zbalansowany ? Ja sam początek wszystko max fg i DLAA, potem zmieniłem DLAA na PT i jakość, też 3440x1440 i 4080 -
Przez Kyle · Opublikowano
Nic takiego nie twierdziłem. Zmyślasz. To że żartem jest wymuszona jazda na przejażdżkę po autostradzie, zamiast skręt na parking przy domu, w czasie której to wymuszonej przejażdżki wyemitujemy zanieczyszczenia, których byśmy nie wyemitowali, gdyby GPF tego nie wymagał, nie oznacza, że "ekologia nie działa". Tak, zgadzam się z Tobą, że nie masz pojęcia Miłego dnia.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi