Kiedyś to było.. gry pełnoletnie ;)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tankietka · Opublikowano
Widzę w ostatnim dobrym momencie kupiłem ostatnią sztukę https://www.komputronik.pl/product/952026/karta-graficzna-asus-geforce-rtx-5070-ti-prime-oc-16gb-dlss-4.html#Akcesoria Właśnie przyszła. Póki co odpaliłem tylko Cyberpunka i gra co jakiś czas podczas jazdy samochodem się zwiesza. Wpada w slow motion. WTF. -
Przez CryptTM · Opublikowano
Akurat mam Dominatory Platinum, więc nie musiałem szukać Poza tym takiego Intela 6gen czy 8gen ubijają ceny pamięci, więc co z tego, że udałoby się kupić procka za fajne pieniądze, jak za pamięć wywalisz tyle, że sens składania tego w zasadzie mija się z celem. Na ali są 4790K po 200zł, u nas sobie krzyczą od 300zł w górę, więc może się go zamówi, jak nie znajdę 5775C. -
Przez Grolshek · Opublikowano
Paweł Ostrówka na dniach będzie robił 4090 48GB. W tym tygodniu uzbierał z naszej kasy na pcb i zamówił. Ten sam co zrobił fajnego Asusa 3070 16GB testowanego przez Liptona i Zmaslo. -
Przez Zachy · Opublikowano
Byl lepszy strzal. MSI 5080 Expert OC za 4599 + 253 pln zwrotu w postaci kodu na Steam. Wg mnie cena/mozliwosci najlepsza 5080 jaka byla dostepna.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi