SeaSonic SS-620GB 620W - o jakim TDP karta graficzna.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
mozesz sprobowac revo albo to co on wyzej napisal albo jeszcze to co ja wyzej napisalem Format tez bedzie spko - jesli chesz mozesz zainteresowac sie systemami windows bez syfu i bloatware - LTSC -
Przez VRman · Opublikowano
Aha, no chyba że tak, czyli jak rozumiem, ryzyko, że "Andrzej, to ...." a nie ekologia. Jestem z pokolenia, któremu w szkole pchano do głów ekologię. W 1992r. czy coś koło tego TV spamowało Kapitanem Planetą. Nie to, że mam to kompletnie w dupie, ale jeśli trzeba wybierać co ma przetrwać, to ludzie najpierw, a przyroda w drugiej kolejności. Europa zaraz sobie strzeli w stopę gospodarczo i moim zdaniem przy tym co robią Chiny należy natychmiast zmienić kierunek, bo z tym pchaniem się w eco nie damy rady konkurować. Trzeba otworzyć huty dla zbrojeniówki, trzeba zadbać o to, żeby była kasa za którą się można bronić w obliczu wojny konwencjonalnej albo gospodarczej, a na to się Chiny szykują od dawna niestety. Jak przez to jakiś park przyrody trzeba by było zaorać, wyginie od tego kilka gatunków chrząszcza i jakieś żaby to trudno. Nawet jak trzeba przesiedlić jakieś małe miasteczko bo nagle nie będzie miało wody. Jak alternatywą jest przyjście tu chinoli czy rusków, to i tak to zniszczą więc to po prostu nie ma sensu *z wyjątkiem tego co krytyczne, bez czego się wszystko zawali, np. eliminacja czegoś z łańcucha co może rozwalić wszystko, czy "zapylacze" wszelkiej maści. Ale to już się niech tym zajmują osoby do tego wykształcone, ja się na robaczkach nie znam, na kopaniu i efektach istnienia kopalni też nie. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
PCLab był na zagranicznym kapitale. Można powiedzieć, że 29.11.2024 o godzinie 9:32 odzyskaliśmy niepodległość -
Przez Jedi88 · Opublikowano
Dlaczego tak? Jak dla mnie ten z tyłu powinien być jako wywiew wraz z AIO, a te trzy na przodzie pchają. -
Przez LeBomB · Opublikowano
@VRman to złoże litu pokrywa się z eksploatowanym złożem gazu ziemnego. Także jak pisałem, to nie takie proste.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi