F1 Corner
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Uwielbiam te opowieści z mchu i paproci Tak jak nie wszedzie zarabia się średnią krajową -
Przez Wu70 · Opublikowano
8% już? Faktycznie tego sporo jeździ, na drogach ciągle widzę jakieś chińskie cudo, na osiedlu niedawno pojawił się nowy Beijing, pod biurem widziałem parkuje już BYD Seal i Surf CCC - cena czyni cuda - zawsze działa. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Matka musi sobie kupic torebke za 2k raz na 2 miesiace, zeby dziecku status nie spadl Super te dzisiejsze realia brzmia na papierze, jednak rzeczywistosc pokazuje ze nie wszedzie tak to wyglada. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Skończyłem Dying Light 2, można by powiedzieć w końcu, bo tyle czasu go odkładałem na inny dzień. Teraz dokończę Cronosa, a potem się zobaczy, na horyzoncie być może fajny sezon w D2R(diablo 2 res). Przy okazji "bawię się" HDRem i instaluję różne gry dla "zobaczenia" efektu, bo jednak robi robotę. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Bo istotą alimentów jest to, że nawet jeśli rodzice się rozeszli to dziecku sytuacja ma się - materialnie - nie pogorszyć. Jak nie potrafi walczyć o swoje ze spokojem to może dał się tak wrobić. Dzisiaj wyroki są naprawdę inne niż 20-30 lat temu. Przy opiece naprzemiennej często alimenty są znosi, szczególnie jak się rodzice dogadują. Ale jeśli dziecko jest przy jednym rodzicu to jest tam pewnego rodzaju kompensata, tzn. wkład materialny jes wtedy większy, bo wkłąd "czasu" jest dużo mniejszy. Ale to się mocno zmienia. I prawdziwi faceci chcą spędzać czas ze swoimi dziećmi.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi