Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak w czwartek w kilka teamów pokazywało ;)  

Ale bardziej to były pojedyncze koła niż jakiś specjalny pokaz. Wydaje mi się że to po prostu w czasie ich pracy robili. Nie wyglądało to jak przyszykowany pokaz.

• Like 1
Opublikowano

Dlatego warto być już od czwartku, czwartek jest dla kibiców i można wejść do pit lane i chodzić sobie po torze ;)

Co do zmiany kół o których wyżej pisałem, to wpychali bolid, zmieniali wszystkie koła, potem cofali i tak w kółko ;)

Opublikowano

Tak, w Austrii też tylko prosta startowa i pierwszy zakręt, ale można było chodzić wokół toru, tuż przy płocie, bramy sektorów były pootwierane. Na trybunę główną można było wejść niezależnie jaki się miało bilet. Z resztą innej opcji nie było wejścia na tor, jak przez główną trybunę ;)

Opublikowano

Dopiero w nocy obejrzałem fp 2, 3, kwale i trochę wyścigu. Fp 1 widziałem we wtorek. Wyścigu trochę obejrzałem bo nuda taka, że nawet nie wiem od którego kółka zacząłem przysypiać. Oko na chwilę otwierałem aby sprawdzić które kółko i tak zleciało 20, 25, 32 i stwierdziłem, że to nie ma sensu przy 35. Wyłączyłem to i co ciekawe w kilka chwil się rozbudziłem. Obejrzałem ten 8 minutowy skrót i wywiady po wyścigu. Super weekend dla Astona i Bortoleto. Przez chwilę wierzyłem, że Aston będzie miał Pole position.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Dopiero dzisiaj obejrzałem cały weekend wyścigowy i nie ma tu mowy o stypie po tych 4 tygodniach przerwy. Dużo się działo nawet w treningach a wyścig miodzio.

Stroll jak dla mnie to MVP tego wyścigu. Dwa razy się rozdupczył  podczas weekendu. Stracił godzinę treningu, całe kwalifikacje, startował z P19 a skończył na P7.

strollclean2.jpg.e03d3e2ed4b8dde72e64f7c3aa30d763.jpg

Edytowane przez Pentium D
Opublikowano

Zawsze jak nie mogę oglądać, to jest fajny wyścig. Udało się z trasy obejrzeć start i później ostatnie 10 kółek już w domu.

Co do tego pomysłu ze skróceniem wyścigu, tragedia. Chociaż czytałem też, że to może nie tyle chodzić o skrócenie długości wyścigu, co tego 3 czy 4 godzinnego okna na wyścig.

Opublikowano (edytowane)

Ktoś mi wytlumaczy co odpierdzieli w McLarenie ? Z jakiej paki Oscar przepuścil Lando ? Bo zawalili mu pit stop ? Bez jaj. Nie wiem, bo nie oglądalem nic więcej niż sam wyścig.

Ogólnie procesja na Monzie  

Edytowane przez maras2574
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...