Smartfonowa blabla
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Zdrowie najważniejsze wiadomo. Jeśli chodzi o pracę to ja już pierdylion lat na swoim, etatu też kapkę zaznałem w życiu, ale na szczęście tylko kapkę za młodego jak rozpoczynałem życie zawodowe i już wtedy wiedziałem, że to nie dla mnie . Dzisiaj nie wyobrażam sobie wrócić do etatu. Nie ma co się rozpisywać na swoim to na swoim, szczególnie cenię wolność. Chce jutro nie pracować to nie pracuję, chcę zrobić sobie od dziś długi weekend to robię bez gadania. Chcę jutro pracować od 9tej to tak pracuję, Chce skończyć pracę o 12tej to kończę i nikomu się nie muszę meldować, ani prosić W zasadzie to nie lubię za dużo pracować, ale pracować coś trzeba bo rtxy się nie biorą z powietrza niestety W każdym razie cenię sobie wolny czas, pracując na swoim zarabiam więcej jak na etacie pracując mniej, nikt nie marudzi, a jak próbuje marudzić to mówię mu nara , a czas pracy to połowa lub ciapkę więcej tego co na etacie trzeba robić jakby tak przeliczyć w skali roku godziny przepracowane i wolne. No i spokój, bardzo cenie sobie spokój, jak najmniej stresu i bez nadmiernego ciśnienia. -
Przez hubio · Opublikowano
@ODIN85 tak - nie mam porównania więc się nie wypowiadam odnośnie dzieci. Ale podawałem na swoim przykładzie 1:1 porównanie. Więc wtedy nie miałem dzieci i teraz nie mam. Na marginesie dodam, że mam bratanicę i każdą możliwą chwilę z nią spędzam jak tylko mogę i to też jest dla mnie ogromny relaks... Więc zakładam, że jakbym miał własne dziecko to bym nie grał tylko nim się zajmował, ale wciąż by to był odpoczynek dla mnie. A na etacie bym był zbyt zmęczony nawet na to. Ja zajmowałem się nią po kilka/kilkanaście godzin. I wracałem i grałem sobie. Bo zabawa z nią mnie totalnie relaksowała. Nie było mowy o jakimkolwiek zmęczeniu. Ale ok... Wiadomo - ja się tylko z nią bawiłem. A rodzic musi naszykować do szkoły/przedszkola - odebrać więc tu się nie wypowiadam, ale myślę, że będąc na swoim i tak to by lepiej się znosiło. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Ci starzy bezdzietni kawalerowie to mają życie -
Przez some1 · Opublikowano
Drugie SSID jest przez router realizowane przeważnie poprzez VLAN. Chyba, że każde radio dostaje osobny SSID, są routery tri-band czy quad-band. Oczywiście zawsze można ustawić osobne SSID dla 2,4GHz i osobne dla 5GHz. Na tanim Asusie też.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi