Smartfonowa blabla
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
Wczoraj bylem w Biedronce i u mnie działał pierwszy raz od dłuższego czasu. Ale cały jest oklejony kartkami żeby nie wrzucać na sile butelek bez kaucji. -
Przez Arczevski · Opublikowano
Wymienione dziś w aso olej i filtr, w końcu można używać całego zakresu obrotomierza. Przy okazji poprosiłem też o weryfikację geometrii bo coś mi lekko uciekało na prawo auto i okazało się, że faktycznie było co poprawiać, to w ramach gwarancji zrobili. -
Przez MaxaM · Opublikowano
Równie dobrze można powiedzieć, że TV oledy nie sprzedają się. Monitory i TV oled są najwyższą półką w swojej dziedzinie. Za tym idzie wysoka czy wręcz bardzo wysoka cena. I jakie zaskoczenie, że ludzie nie kupują drogich rzeczy? Jak już mówimy o 27" 1440p, to dominują modele za 600-800 zł, a nie za 2.5k. Idąc Twoim tokiem rozumowania, to takie 5080 czy 5090 jest badziewiem, bo się nie sprzedaje. Przecież Steam jasno mówi, że sprzedają się grafy ala 3060. Zresztą, co to za zmiana tematu? Rozmawialiśmy o konkretnym modelu. Brakło argumentów, to już nagle porównujesz do całego rynku monitorów? -
Przez MJRegul · Opublikowano
https://allegrolokalnie.pl/oferta/amd-ryzen-7-5800x3d-bdf?rep=1089530268 a cena rośnie -
Przez galakty · Opublikowano
Nie ma auta idealnego, kup to co się podoba i olać resztę. Życie jest za krótkie. Ja też szukałem, analizowałem, zepsuło się poprzednie, znalazłem ładną sztukę, kupiłem oczami, jazda próbna to była formalność i od razu zadatek Moja to w szoku była że tak szybko poszło.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi