Xbox Developer_Direct 2025
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez scubanczyk · Opublikowano
Jako weteran Tarkova, Rusta, Total Warów i Civki rozumiem, dlaczego poleca się Radeony. Córka zapytała mnie jednak o RTX-a – na ten moment gra głównie w Minecrafta (wiadomo, każdy przez to przechodził). Czy przewaga DLSS i Ray Tracingu jest faktycznie tak duża, czy może lepiej odpuścić te bajery na rzecz Radeonów? Mówiąc szczerze: ostatni komputer składałem lata temu (Ryzen 9 3900X z używanym GTX 1080) i marzy mi się karta, która zestarzeje się tak godnie, jak ta 1080-tka. Nie miałem pojęcia że jest taki bajzel z cenami. Ramy DDR5 to już wogole a nie wspominam nawet o NVME -
Przez Katystopej · Opublikowano
Oczywiście, dla tego zakazano również sprzedaży chińskich samochodów z kamerami i dostępem do internetu, żeby nie szpiegowały stategicznych miejsc w Europie. Niedopuszczalne, żeby jakiś żołnież wjechał chinskim Jaecoo czy Omodą do bazy wojskowej i zinfiltrował nieświadomie jej rozkład od środka czy odbierał rozmowy telefoniczne z przełożonymi przez wbudowany BT Marko, na prawdę sądzisz, że z Huaweiem chodzi o bezpieczeństwo? Poważnie? Nie czasem o zatrzymanie technologicznego giganta, który realnie mógłby zagrozić Googlowi i Intelowi? -
Przez Kadajo · Opublikowano
Optymalne jest to co zaleca Nvidia I ta ich apka sprawdza się w tym idealnie. -
Przez marko · Opublikowano
W Europie Huawei jest już od dawna na czarnej liście. Praktycznie wszystkie duże firmy telekomunikacyjne pozbywają się sprzętu Huawei z obawy o bezpieczeństwo. W USA zmieni się prezydent, to zmieni się całkowicie polityka. W Chinach nie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi