Jaycob 1 587 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Dziś o 19:00 polskiego czasu. W końcu odpowiednia godzina na obejrzenie. Może MS pokaże coś ciekawego. Liczę na więcej gameplaya z Perfect Dark i nowego Dooma. 1
AndrzejTrg 1 902 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Niech dadzą jakieś info o SKATE4 bo ileż można czekać.
lamparcicho 695 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia A ja z kolei mam nadzieję, że w końcu podadzą datę premiery South of Midnight i nie będzie to odległy czas tylko kwestia max paru tygodni 1
azgan 1 112 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): Liczę na więcej gameplaya z Perfect Dark i nowego Dooma. Ja też 👍
Element Wojny 4 395 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia To tutaj mają zapowiedzieć remake Obliviona?
Vulc 1 778 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) Yep. Nigdy nie byłem fanem, już raczej nim nie zostanę. Edytowane 23 Stycznia przez Vulc
Stjepan 1 904 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Czekam na nowego Quake i Heretic/Hexen.
Element Wojny 4 395 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Tak patrzę i myślę ale mi to zalatuje Nier'em, a tu gra od Platinum Games
Jaycob 1 587 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia Teraz, Vulc napisał(a): Niech ktoś to napisze i miejmy z głowy. woke?
Element Wojny 4 395 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia co jest nie tak z animacją postaci w tej grze? chodzi jakby była pijana
Vulc 1 778 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 5 minut temu, Jaycob napisał(a): woke? A tak serio, ziew.
Jaycob 1 587 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia Wydaje mi sie,że to zamierzony efekt animacji poklatkowej. 1
lamparcicho 695 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Jakiś czas temu podali, że to będzie można wyłączyć 8 kwietnia... liczyłem na szybszą premierę Na otarcie łez Ryu Stutteritsu na UE 1
Jaycob 1 587 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, lamparcicho napisał(a): Na otarcie łez Ryu Stutteritsu na UE Przecież to dopiero jesień. Wcześniej wychodzi: NINJA GAIDEN: Ragebound 2D Edytowane 23 Stycznia przez Jaycob
lamparcicho 695 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Miałem na myśli Ninja Gaiden 2 Black
Jaycob 1 587 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia A no ładna niespodzianka. Expedition 33 mi się podoba, wygląda interesująco.
Element Wojny 4 395 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia jakie te gry generyczne, tylko grafika, zero jakiegoś efektu wow, zaskoczenia, czegokolwiek
Vulc 1 778 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia No Doom to akurat niezłe mięsko dla fanów gatunku.
Rekomendowane odpowiedzi