Kulinaria, czyli co jadłeś/ugotowałeś albo o co chcesz zapytać
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Do FG jak nie ma te 80fps-90fps to daj pan spokoj, mnie sie nawet przy 60fps tego nie chce wlaczac bo przeciez wtedy bazowy fps spada jednoczesnie wiec trzeba miec zapas. -
Przez Doamdor · Opublikowano
@Krzysiak Dopóki mój ASRock nie załatwi 9800X3D, to nic nie ruszam. -
Przez ptys · Opublikowano
widać że nic nie zrozumiałeś ale to mnie nie dziwi, przy 8zł za litr paliwa prędzej sam fikniesz a nie Ruski, to oni mają rafinerie i surowce do produkcji pod ziemią i są 4 producentem pszenicy na świecie (i to przy dość przeciętnej wydajności z hektara) a Polska i w zasadzie cała EU jest uzależniona od importu ropy i energii zewnątrz i mimo tego co bredzą w tv z wiatraków i FV nie zaspokoisz potrzeb energetycznych państwa -
Przez sc0rpow · Opublikowano
@Send1N Dzięki, dzisiaj spędziłem parę ładnych godzin testując też inne ustawienia na tym asusie rog ally i to z ograniczeniem fps do 117 za pomocą radeon chill okazało się najlepsze Z jednym małym problemem - radeon chill po pojedynczym włączeniu danej gry i włączeniu innej kompletnie przestawał blokować fpsy. Ograniczenie przestawało działać. Okazało się, że dopiero po otworzeniu adrenaline i wejściu kolejno w Gry> Gry > i wybraniu konkretnej gry, a potem zmiany opcji "AMD FreeSync" z "Optymalizacja AMD" na "Wł." blokada klatek przestała się już samoistnie wyłączać. To dziwne, bo niby w globalnych ustawieniach już miałem cały czas włączone FreeSync Premium. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@DoamdorWiem, wiem...do zen 6x3d jeszcze daleko...w domu prócz mojego jeszcze 3 kompy am5 więc jest gdzie upychać
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi