Tak się zastanawiam, dlaczego obwiniasz o problemy w BF6 swoje pamięci, skoro widać, że wywala sterownik graficzny.
Wejdź w systemowy dziennik zdarzeń i zobacz co się tam psuje tuż przed crashem.
Koczę swój udział w obecnej fazie dyskusji tym linkiem
Gamers Muscle Videos | If This Continues, Creators Will Stop Reviewing
i polecam komentarze pod filmem.
Macie zbiorowo rację i ja też ją mam, chociaż jestem tym jedynym który chce tej szarości o której w komentarzach mowa.
W obecnym kształcie gry, nie mamy żadnej wspólnej przestrzeni i dyskusja stała się toksyczna.
O ile auto nie jest zgnite, to wytrzymuje zderzenie w podobny sposób jak nowe. Z reguły ulatuje mu 1 gwiazdka.
Z drzewem to akurat słaby przykład z powodu jego specyfiki jak się wbija w auto. Na niemieckich kanałach strażackich jest mnóstwo takich aut pokazanych po spotkaniu z drzewem. Nawet jak kabina cała, to powyżej 60kph jest już zagrożenie życia z powodu obrażeń wewnętrznych. I nie ma że jedziesz zwykłym golfem, dużym suwem czy nowiutką E klasą.
na default 181W przy obecnej sytuacji jest za wysoki zdecydowanie i totalne nieporozumienie.
Zanim nie ogarniesz sobie bios ustawień Vcore itd, zmniejsz power limity PL1 i PL2 .
W ten sposób dowiesz się, czy wina przycięć to spadki MHz cpu od wys.temperatury.
p.s dzisiaj już musze uciekać
życzę powodzenia, niskich temp i zero przycięć
Rekomendowane odpowiedzi