Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to nie my od miesiecy lazimy na forum i wmawiamy ze gorsza karta jest lepsza, a to zwykle racjanolizowanie sobie gorszego zakupu i nic wiecej ;) 

Tylko nikt poza nim sie na to nie nabierze ;) 

5060ti jest dzis na scisku tylka do 1440p, a za rok bedzie po zawodach i ten vram nic nie pomoze;) 

Opublikowano
7 minut temu, sideband napisał(a):

Idealny odbiorca reklam z marketów :hihot:

"Grafika Dżifors szesnaście giga"

40 minut temu, leven napisał(a):

Po co mi te bajki z neta

Daniela Owena to Ty szanuj. Chłop wie co mówi.

14 minut temu, Phoenix. napisał(a):

a to zwykle racjanolizowanie sobie gorszego zakupu i nic wiecej ;) 

Ładnie to ująłeś. W sumie Levenowi pasowała by ranga "Alko Racjonalizator" xD 

Tak na marginesie - która to już strona ochów i achów nt. 5060ti 16GB?
No, a ja jestem oczywiście chorągiewka bo zmieniłem nieracjonalnie na 9070XT.

Opublikowano (edytowane)

Widać że dzieci mają , bo ryby są mądrzejsze dlatego  nie biorą się itd. 

1 godzinę temu, leven napisał(a):

Po co mi te bajki z neta, jak u siebie widzę, że mogę nawet iść na maxa (to już przesada)  ale da się ?

https://postimg.cc/gallery/dqqFxSS

Chciałbym 5070, gdyby miała 16GB Vram. Jak kupowałem swoja 5060ti 16, to 5070 była w promocji i to ASUS PRIME ! 

Bardzo fajna karta.

Tu chodzi o to że Tobie wiesz kto by chciał wcisnąć swoją 5070ti zresztą bez gwar. ;)

A że nie jesteś chętny do kupna to po Tobie jedzie.

Fakt że 5070 ti jest lepsza niż twoja , ale jest tych kart do wyboru do koloru  z normalną gw.

Edytowane przez AudRob
Opublikowano

Widzę trolling jak zwykle na najwyższym poziomie.
Od paru stron wałkowana wyższość 5070 non-Ti nad 5060 Ti 16GB. Nie było zestawienia z 5070ti bo to jeszcze półka wyżej. 
Karty PNY można reklamować bezpośrednio u producenta (potwierdzone info), z resztą wiele firm stosuje też taką praktykę - ostatnio OLEDa mogłem wysłać bezpośrednio do firmy Gigabyte aby było szybciej ale wolałem aby sklep mi ogarnął.

Opublikowano (edytowane)

8 minut temu, AudRob napisał(a):

Tu wałkować nic nie trzeba , czym się nigdy nie chwaliłem że wyższość 4090 nad 5070ti jest nie do pokonania, ale mi to wisi.

RTX 5080 jest wolniejszy od RTX 4090, co dopiero 5070ti.
Tylko nie bardzo widzę jakiś związek z 5060ti 16GB i tym, że kolega @leven od dawna dorabia teorie jako ta karta byłaby lepsza od RTX 5070, a oczywiście rzesza forumowiczów, próbuje go nieudolnie wyprowadzić z tej halucynacji (z moderacją włącznie) co widać przez ostatnie strony wątku jak na tacy.

8 minut temu, AudRob napisał(a):

Znam oze sroze Czarnka .

Skąd ty wiesz co ja znam megalomanie?

To gratuluje znajomości, naprawdę.
A co znasz? Hmm... skoro na każdym kroku niczego nie znasz, to czego tutaj miałoby być inaczej? To taki krok wyprzedzający.
No i bez wycieczek osobistych, tym bardziej jak używasz słów których nawet po przeczytaniu definicji na wikipedii nie rozumiesz (z resztą nie pierwszy już raz).

Edytowane przez Lameismyname
Opublikowano
12 godzin temu, leven napisał(a):

Po co mi te bajki z neta, jak u siebie widzę, że mogę nawet iść na maxa (to już przesada)  ale da się ?

https://postimg.cc/gallery/dqqFxSS

Chciałbym 5070, gdyby miała 16GB Vram. Jak kupowałem swoja 5060ti 16, to 5070 była w promocji i to ASUS PRIME ! 

Bardzo fajna karta.

image.thumb.png.c637afd1c484fa4665391df0b782c1ae.png

Dalej 5060TI 16GB to jeszcze nie jest poziom zwyklej 4070tki a gdzie 5070. Fakt że w porownaniu do 5060TI 8GB wypada zdecydowanie lepiej. Ale juz do takiej 5070Ti traci 70%. 

Wedlug mnie u Ciebie upgread dałby duzo, jezeli nie chcesz 5070 to zawsze mozesz wziac 5070Ti. No ale sam widzisz, ze wydajnosc 5060Ti znaczaco odbiega chocby od RX 9070.

Opublikowano
5 godzin temu, maxmaster027 napisał(a):

Fakt że w porownaniu do 5060TI 8GB wypada zdecydowanie lepiej. Ale juz do takiej 5070Ti traci 70%.

Bez znaczenia, i tak na wersji 16 GB się nie da grać przy tych ustawieniach.