AndrzejTrg 2 751 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Kolejni co się z motyką na księżyc wybierają... życzmy powodzenia
ODIN85 3 503 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) Kiedy jakieś recki? To jednak podróbka Watch Dogs a nie Gta Edytowane 7 Czerwca przez ODIN85
DITMD 787 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Normalny gameplay bez żadnego pokazowego szajsu
ODIN85 3 503 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Kurde zaczyna mi się to podobać a Stellar Blade już mam
JeanPepin 333 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca 13 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Kiedy jakieś recki? To jednak podróbka Watch Dogs a nie Gta Jak to niby nie jest open world to skąd porównanie do tych gier ? Czy jeżeli chodzi o świat i misje to bardziej jak mafie 1 i 2 ?
Jaycob 1 934 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Obejrzałem kilka tych niemieckich gameplay'ów i póki co nie wygląda to zbyt zachęcająco. Świat sprawia wrażenie pustego, misje wyglądają na dość generyczne, do tego dochodzą bugi i bardzo kiepska optymalizacja. Wygląda na to, że gra potrzebuje jeszcze sporo czasu, żeby to wszystko dopracować. Patrząc na to, co pokazali, roadmapa wcale mnie nie dziwi. 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Kij wie co to w końcu ma być 5 minut temu, JeanPepin napisał(a): Jak to niby nie jest open world to skąd porównanie do tych gier ? Czy jeżeli chodzi o świat i misje to bardziej jak mafie 1 i 2 ?
Jaycob 1 934 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca 16 minut temu, JeanPepin napisał(a): Czy jeżeli chodzi o świat i misje to bardziej jak mafie 1 i 2 ? Bardziej jak Mafia: https://www.thegamer.com/mindseye-leslie-benzies-defends-shorter-length-linear-approach-price-point-unlike-gta-director-explains/ 1
DITMD 787 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Ta gra wygląda jakby spóźniła się z premierą o 15 lat
dawidoxx 976 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca No nie ale trzeba pitolic takie kocopoly, bo przecież wszcy jadą po grze to co on będzie gorszy.. 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Wydałeś na gierkę 300zł więc to zrozumiałe że będziesz jej bronił 1
j4z 943 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) Ja tam nadal czekam, choć wymagania i niedawne opuszczenie studia przez dwóch dyrektorów nie wróżą dobrze. Edytowane 8 Czerwca przez j4z
DITMD 787 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 7 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Graficznie na pewno nie. Grafika jest co najwyżej przeciętna, animacje są nędzne, AI praktycznie nie istnieje. Feeling broni to kolejny minus, brak ciężaru, brak odrzutu = zero satysfakcji ze strzelania. Karabiny szturmowe brzmią jak plastikowe pistolety na kulki Miasto, a raczej jego makieta, wygląda na martwe, gdzieniegdzie samochód, czasem jakiś pieszy. Wszystko, co pokazuje ta gra, widzieliśmy już wcześniej i to lepiej zrobione w The Division, Cyberpunku, GTA itp. Jedyne, co może jeszcze tę grę uratować, to mocna i dobrze napisana fabuła.
Lypton 953 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) ChatGPT, wygeneruj najbardziej generyczną grę. Nie pamiętam, kiedy ostatnio widziałem aż tak nieinteresujący mnie tytuł. Edytowane 8 Czerwca przez Lypton 1
dawidoxx 976 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Wydałeś na gierkę 300zł więc to zrozumiałe że będziesz jej bronił Chłopie kupiłem na steamie jak mi nie podejdzie to zwrócę jaki problem, o jakiej obronie mówisz Przynajmniej sprawdzę w legalny sposób.. Ci co najwięcej narzekają pewnie day one poleca po torrenta, bo gra z racji niższego budżetu nie będzie miała zabezpieczeń Edytowane 8 Czerwca przez dawidoxx
ODIN85 3 503 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) Ja to wiem. Cytuję tylko znafców z forum Edytowane 8 Czerwca przez ODIN85
Zas 290 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca A ja im kibicuję, i nawet jak to będzie bieda Mafia, to mam nadzieję, że ogarną AI i optymalizację na przyzwoitym poziomie, bo gry akcji TPP, zwłaszcza strzelanki, to już wymierający gatunek, więc każdą przyjmę z otwartymi ramionami.
nozownikzberlina 501 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Multiplayer to często drugie życie gry, zwłaszcza jak singiel jest kiepski. Tutaj niestety multiplayer nie jest przewidziany, więc może być totalna klapa.
j4z 943 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 9 godzin temu, dawidoxx napisał(a): Przynajmniej sprawdzę w legalny sposób.. Ci co najwięcej narzekają pewnie day one poleca po torrenta, bo gra z racji niższego budżetu nie będzie miała zabezpieczeń Wtedy pograją i ich narzekania będą uzasadnione?
ODIN85 3 503 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca 4 godziny temu, nozownikzberlina napisał(a): Multiplayer to często drugie życie gry, zwłaszcza jak singiel jest kiepski. Tutaj niestety multiplayer nie jest przewidziany, więc może być totalna klapa. Bez multi? Jak mówią o wsparciu na 10 lat
DITMD 787 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Bez multi? Jak mówią o wsparciu na 10 lat Po tym co widziałem, to będę zaskoczony jak to studio za rok będzie jeszcze istnieć. Jedyne co wydaje się w miarę ogarnięte w tej grze, to przerywniki pomiędzy misjami.
Rekomendowane odpowiedzi