Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiaodmo, ale śmieszy. To po prostu zlepek filmików pod kontent. Ja grałem w Cybera na premierze i takich bugów jak ludzie wrzucali, to w ogóle nie miałem. Przeszedłem grę na PC bez żadnych problemów. 

Opublikowano

Nie interesowałem się w ogóle tą grą, ale coś tam mi wpadło w oko o niby jakieś "kampanii negatywnych komentarzy", sugerowanej przez deva.

Jak zobaczyłem gameplay i optymalizację kartofla, to wyszło, że to normalna śpiewka przy każdej klapie kiepskiej gry: wszyscy winni, tylko nie twórcy krapiszcza. xD

Może i by z tej gry coś było, ale w tym przypadku wątpliwe, że będzie lepiej. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 11.06.2025 o 15:12, Jaycob napisał(a):

Wiaodmo, ale śmieszy. To po prostu zlepek filmików pod kontent. Ja grałem w Cybera na premierze i takich bugów jak ludzie wrzucali, to w ogóle nie miałem. Przeszedłem grę na PC bez żadnych problemów. 

Do dzisiaj te bugi w cyberpunku są. Samochód spawnuje się w powietrzu albo pół pod ziemią, ludzie przechodzą przez ściany czy meble, a jak nastawisz na nich celownik gdy są w wąskim przejściu to uciekną może 2 metry dalej i będą tylko kucać w 5 osób i krzyczeć. Taka to ich ucieczka.

Edytowane przez Keller
Opublikowano

Szkoda, bo wygląda ładnie i miasto też fajnie odwzorowane. Podejrzewam, że i gameplay więcej ludzi mogłoby przełknąć, gdyby gra nie leżała tak bardzo technicznie i nie była po prostu co najwyżej przeciętna pod każdym względem - a pod wieloma po prostu popsuta...