I7 13700K - Out of memory
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Sporo grałem swego czasu na privach czy oficjalach w mmo, Kalonline Lineage c3 itd Inkwizycja pod koniec mnie nudziła, do tego te durne punkty jako wymóg by odblokować misję na mapie, użyłem moda na usunięcie tego. Przedłużanie gry. Aktualnie nie mam siły i ochoty na takie mmo jakim wydaje się być Crimson Desert, może kiedyś ale póki co nie mam hype ani mnie niczym nie przyciąga, może to się zmieni po premierze ale póki co wolałbym zainwestować w coś innego. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Fabuła jest, ale trudno ocenić, czy dobra, czy zła. Na pewno nie dorównuje poziomowi Wiedźminowi. Pewnie dodali ją na doczepkę, bo pierwotnie gra miała być właśnie MMO. -
Przez Gret · Opublikowano
Z tym serwisem to daj pan spokój -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Z kolei ja myślę, że się polubię z Crimsonem. Jako dzieciak grałem dużo w MMO (komputer był za słaby, by odpalić "normalne" gry) i szczątkowa fabuła mi nie przeszkadza, o ile w grze jest co robić. Taki Dragon Age 3: Inkwizycja był dla przykładu jechany za bycie "MMO dla jednego gracza", a mi właśnie to bieganie po mapach i przynoszenie NPC-tom czapki gruszek z drugiego końca świata bardzo odpowiadał.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi