Czy warto sprzedać 4070 SUPER i kupić 9070XT?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
Ale to nie jest obowiązkowa zagadka to raz a dwa akurat w tej serii masa ludzi robi speedruny i dzieli się swoimi wynikamí. Są nawet osągnięcia za to. -
Przez Zas · Opublikowano
No, ja też w końcu zrozumiałem... nie no, prawda jest taka, że wcześniej nie dostałbym wystarczająco dużo kredytu albo w najlepszym wypadku zostałbym totalnie bez zabezpieczenia. Czy żałuję? Trochę tak, ale czasu nie cofnę... No właśnie tego się trochę boję i tak kombinuję, że to chyba ostatni dzwonek, zresztą chciałbym w końcu coś znaleźć i kupić, oczywiście w tych okolicznościach oprocentowanie raczje okresowo stałe... W sumie sporo gorsza pod względem wygody, ale z drugiej strony nie tragiczna. Sklepy trochę daleko i dojazd w inne części miasta tylko z przesiadką z centrum lub z pobliskiej głównej ulicy, ale do centrum dojazd jak na warunki mojego miasta póki co wręcz komfortowy, brak tylko blisko ulubionego Kauflanda, właściwie trzeba cała wyprawę organizować... Perspektyw nie mam, ale rata taka będzie, nawet nieco niższa, mam nadzieję. Ale nie napiszę, ile mi zostanie na życie, bo by wszyscy tu zeszli na zawał. No chyba już widzieliśmy w latach 2020-2023? Panie, gdzie jest tak tanio? Jakieś mniejsze miasto pewnie?... -
Przez VRman · Opublikowano
Ktoś kiedyś wrzucał linka do sadola - wątek o wojnie w Ukrainie. Chyba nie chcę tego sam linkować, ale jak ktoś ma zapisane, to polecam filmik Nic strasznego na tym filmiku nie ma. Ale za to jest nagrany głos filmującego: BLIAAAAAAT AAAAAAAAARRRRR!! NA HUI!!!!!! Szerzenie ruskiego miru wrócilo do rusków jak bumerang i się chyba nie bardzo podoba w tę stronę Wrzuciłbym, ale nie ma jak skopiować ani filmiku ani linka bezśrednio. Może ktoś ma tam premium to niech wrzuci.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi