Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

6 marca będzie miała premierę Split Fiction. Przeżyj moc niewiarygodnych wrażeń, zanurzając się w różnorodnych światach Split Fiction – przełamującej granice kooperacyjnej grze przygodowej spod ręki twórców Gry Roku 2021, It Takes Two. Mio i Zoe to kompletnie różne pisarki – jedna tworzy science-fiction, druga uwielbia gatunek fantasy – niespodziewanie uwięzione we własnych opowiadaniach po tym, jak zostają podłączone do maszyny mającej wykraść ich twórcze pomysły. Żeby wyjść z potrzasku i zachować własne wspomnienia, będą musiały nauczyć się współpracy, posiąść najróżniejsze umiejętności i podołać osobliwym wyzwaniom, pisząc przy tym historię nietypowej przyjaźni zawieszonej między światami science-fiction i fantasy.
Split Fiction to wyjątkowa przygodowa gra akcji, wbijająca w fotele mnóstwem niesamowitych zwrotów akcji. W jednej chwili będziecie oswajać urocze smoczątka, by już za moment wcielić się w parę cyberninja, uciekać przed przerażającymi trollami czy unikać latających samochodów ciskanych przez zrobotyzowanego parkingowego. Niedorzecznie, wciągająco, ale zawsze ramię w ramię.

Jeśli ktoś będzie chętny to chętnie zagram z kimś po sieci. Posiadam własną kopie gry.

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, Jaycob napisał(a):
25 minut temu, Jaycob napisał(a):

Chętnie bym pograł, ale gra jest w 100% nastawiona na coopa, a tak grać z randomami to tak niezbyt. 

Jak chcesz to mogę kupić i razem pogramy? Tylko bym chciał to przejsc w 24h

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

No daj spokój, to jest taka cebula ze szkoda gadać. 
a potem zdziwienie że gry coraz gorsze.

Gry coraz to gorsze z powodu niechęci do porządnej pracy a ceny też coraz wyższe

Edytowane przez luk21pl
  • Confused 2
  • Upvote 1
Opublikowano
16 minut temu, luk21pl napisał(a):

Gry coraz to gorsze z powodu niechęci do porządnej pracy a ceny też coraz wyższe

Jeśli ludzie zwracają gry po to, zeby za nie nie płacić to twórcy nie mają dochodu i muszą ciąć, np. nakład pracy. A to rzutuje na jakość produktu.

To naprawdę żałosna postawa.

• Upvote 2
Opublikowano
15 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Możesz sobie podziękować za taki stan rzeczy. Aż strach pomyśleć jakie Ty kombinacje w innych dziedzinach stosujesz.

Kiedyś Lidl zrobił promocję, że możesz zwrócić towar nawet jak zużyłeś go w 90%. Miałem takiego gostka w pracy co był bardzo zbulwersowany i zniesmaczony ludźmi którzy tak robili i dość dużo gadał o tym - oczywiście wszystko było robione zgodnie z regulaminem sklepu. Jako, że był na jednoosobowej działalności to spytałem się jego jak tam z odpisywaniem sobie PSa jako napędu BL czy smartwacha albo wymienianiem się fakturami za konsulting i nagle się już nie odzywał w temacie lidla ciekawe dlaczego. :rotfl:

• Upvote 1
Opublikowano
59 minut temu, Kabor napisał(a):

PSa jako napędu BL czy smartwacha

PS może być kosztem, nie ma z tym problemu. Np. w mojej działce jest kosztem uzyskania przychodu. 

59 minut temu, Kabor napisał(a):

albo wymienianiem się fakturami za konsulting

A to są puste faktury i jest to przestępstwo.

Ale ogólnie rzecz biorąc nikt tak już nie robi, bo to nic nie daje :) 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 5.03.2025 o 10:05, luk21pl napisał(a):

To nie graj jak cię nie stać 😁

Btw. gierka sztos jest zdecydowanie ciekawiej jak w it takes twoo 

W dniu 4.03.2025 o 20:58, AndrzejTrg napisał(a):

Cebula poziom średni :) 

No nie wiem dla mnie poziom ekspert.. On już tak od lat jedzie, czy to na steam czy gdzie indziej 😁 gra kupiona, tryb offline a w tym samym czasie leci zwrot z telefonu i ma granie za darmo, bo steam klepie te zwroty z automatu tylko żeby czas poniżej 2h się zgadzał.. nawet pisał kiedyś o tym na labie o ile dobrze pamiętam... 

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano
3 godziny temu, dawidoxx napisał(a):

To nie graj jak cię nie stać 😁

Btw. gierka sztos jest zdecydowanie ciekawiej jak w it takes twoo 

No nie wiem dla mnie poziom ekspert.. On już tak od lat jedzie, czy to na steam czy gdzie indziej 😁 gra kupiona, tryb offline a w tym samym czasie leci zwrot z telefonu i ma granie za darmo, bo steam klepie te zwroty z automatu tylko żeby czas poniżej 2h się zgadzał.. nawet pisał kiedyś o tym na labie o ile dobrze pamiętam... 

Tego nie znałem :D nie to nie ja

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Witam. Korzystam teraz oferty Nju, mam w sumie 3 karty sim, każa z innym numerem. Jedna w moim smartfonie, druga w samochodzie w radiu Android, a trzeci numer użytkuje mój tata. Chciałem mieć jeszcze jedną kartę z tym samym numerem do mojego drugiego telefonu "roboczego", ale Nju nie obsługuje multi sim. Interesuje mnie oferta Orange Flex, z której kiedyś korzystałem, ale przeszedłem do Nju właśnie. Ten numer co teraz mam w radiu, to byłby jako dodatkowy plan za 15 zł i doładowywałbym go gigabajtami z mojego nr głównego. Nie wiem tylko czy wtedy te gb działają za granicą? Bo wiem że z multi sim nie działa. Natomiast z telefonem taty nie ma problemu, kolejny pakiet za 15 zł bez neta mu wystarczy, bo i tak nie korzysta z niego. Więc korzystałbym z planu za 35 zł, plus dodatkowa karta sim z tym samym numerem do mojego drugiego telefonu, plus dwa dodatkowe plany po 15 zł, z tym że jeden bym doładowywał gigabajtami, to opcja do radia Android. Co o tym sądzicie?
    • @galakty   Ale jak to się ma do śladu na wierzchu dachu? W tym kontekście pytałem    
    • Nie będę zakładał osobnego tematu bo uważam, że to jest bez sensu. Nie ma aut idealnych i tak samo jak chińczyki to tak samo inni producenci mają takie przypadłości.   Dla przykładu weźmy grupa Tiguana 2024r: Mam problemy z nagłym hamowaniem awaryjnym np. przed rondem lub skrzyżowaniem oraz np.przy cofaniu gdzie auto potrafi stanąć jak wryte bez powodu z czerwonym alarmem na ekranie.. A widzę że nie ma ustawień zmiany czułości dla front assist, a jedynie wyłączanie za każdym razem, bo na stałe się nie da. Jeszcze nikt mi w tył nie wjechał, ale niewiele brakowało... Czy jest nowszy soft, który te niebezpieczne zachowania systemów likwiduje ?   Z grupy Arteona Masz usterki w Arteonie - wybierz program "Car Protect"   Cześć, mały elaborat, ale możliwe że komuś pomoże…. Widząc, że piszecie o błędach, usterkach w swoich Artkach prosząc o wskazówki zanim pojedziecie na często kosztowną naprawę postanowiłem podzielić się „sposobem” jak ja robię to w ASO „prawie bezpłatnie”. Na teraz program car protect bez kłopotu zadziałał i usunęli: - usterki z travel assistance (wymiana kierownicy) - zaparował mi reflektor, mieli wymienić na nowy ale okazało się po rozebraniu jakaś zaślepka spadła, oczyścili reflektor… naprawili - przyciski w kierownicy wymienili gdyż nie działała wibracja przy dotyku (haptyka) - klamka od kierowcy do wymiany (malowania) systemu Keyless zawiódł - szyberdach lekko skrzypiał, później zaczął się zacinać aż stanął „dęba” (sam smar 700 zł w ASO) + koszt ustawiania i czyszczenia w zwykłym procesie - wymiana odmy bo ciekła Oczywiście „grubsze naprawy” także obejmuje ten zakres, musisz się po prostu wczytać aby znaleźć szczegóły które cię interesują. …ja jestem zadowolony  Cena zależy od pakietu i wyniku przeglądu Twojego auta. Ja mam platynowy 5650 zł ====================== Dla zainteresowanych: ubezpieczenie wymaga, aby używany samochód przeszedł pozytywnie techniczną listę kontrolną (inspekcję) przed przystąpieniem do ochrony, jeśli gwarancja fabryczna już wygasła. …czynniki brane pod uwagę: Wiek i przebieg: Ubezpieczenie obejmuje zazwyczaj samochody w wieku do 15 lat i przebiegu do 300 000 km Lista kontrolna: W przypadku aut bez gwarancji fabrycznej, konieczna jest inspekcja potwierdzająca sprawność techniczną (lista punktów zależy od konkretnego wariantu i ubezpieczyciela). Koszt takiego przeglądu to około 900 zł w VW Poznań Krańcowa. + Stan techniczny: Auto nie może posiadać już istniejących usterek. Mam nadzieję że chociaż trochę pomogłem. Pozdrawiam i życzę bezszkodowej jazdy.   Z grupy Skoda Superb 4   Dziś za mną pierwsza dłuższą trasa - prawie 1100km i mam do was dwa pytania. Czy też tak macie, że jak pada deszcz, to prawie nic nie widać w lewym lusterku, bo lewa szyba boczna jest cała zachlapana deszczem od wycieraczek? To jest jakaś masakra. Pierwszy raz jechałem w dużym deszczu i lewe lusterko jest bezużyteczne w tych warunkach. Drugi problem jaki widzę, to np. Jadę 90km/h na autostradzie w deszczu na tempomacie, gdy mega leje, Skoda wykrywa koniec jakiegoś ograniczenia prędkości i nagle wyrywa do 140 km/h. To jest jakaś masakra... przy moim silniku 265HP to w sekundę wpadasz w poślizg. Reakcja samochodu na czytanie znaków, czasami jest bezmyślna.
    • W sensie przez ścianę widzisz, że te auta są super?  
    • Trochę wyolbrzymiacie problem. Mam za ścianą chińską markę, sprzedają od kilku miesięcy i jakoś tragedii nie ma. Póki co spektakularnych katastrof nie było
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...