GordonLameman 8 432 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Kupione. Może dziś wieczorem odpale z żoną
GordonLameman 8 432 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca 17 minut temu, Jaycob napisał(a): Muszę znaleźć żonę. Jednak nie gramy. Oglądamy finał jakiegoś show na Netflixie. i jest to nasza „wspólna” decyzja Ale pewnie zaczniemy jutro lub pojutrze 18 minut temu, Zas napisał(a): Żonę Gordona? pogonię!!! 3
matakujce 84 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Ogrywałem z 7 latką it take two i poszło dosyć sprawnie, w tej grze poziom jest podobny czy może być za ciężko? Gra musi być kupiona na dwóch kontach do gry w co-op na dwóch komputerach po lanie?
tuhmunud 207 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Tutaj też to działa, że wystarczy że 1 osoba kupi, druga instaluje wersję "Friend's Pass" 2
j4z 937 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca 22 godziny temu, matakujce napisał(a): Ogrywałem z 7 latką it take two i poszło dosyć sprawnie, w tej grze poziom jest podobny czy może być za ciężko? Gra musi być kupiona na dwóch kontach do gry w co-op na dwóch komputerach po lanie? Wydaje mi się, że podobny. Na początku było bardzo łatwo, później trochę trudniej się zrobiło, ale nadal nie jest to jakiś wysoki poziom imo. Piszę po 8,8h w grze. 1
dawidoxx 974 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca W dniu 10.03.2025 o 11:09, matakujce napisał(a): Ogrywałem z 7 latką it take two i poszło dosyć sprawnie, w tej grze poziom jest podobny czy może być za ciężko? Gra musi być kupiona na dwóch kontach do gry w co-op na dwóch komputerach po lanie? Początek jest dosyć łatwy, ale poźniej poziom jednak się rozkręca i jest znacznie trudniej, ale w opcjach dostępności można włączyć zmniejszone obrażenia dla osoby, która z Toba gra.. jak ktoś nie ogarnia zbytnio gier i pada to idealna opcja aby pograć normalnie bez zbędnej frustracji Widoczki w grze robią robotę, co chwile jest coś nowego - gierka kilka razy lepsza od it takes two 2
Lypton 953 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Koleżanka żony gra ze swoich chłopem i teraz żona każe mi kupić drugiego pada. Akurat tę prośbę mogę spełnić. 1
luk21pl 42 Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca 6 godzin temu, Lypton napisał(a): Koleżanka żony gra ze swoich chłopem i teraz żona każe mi kupić drugiego pada. Akurat tę prośbę mogę spełnić. Kup sobie z alliexpress. Porządniejsze niż orginalne 1
GordonLameman 8 432 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Pograne z 4h z żoną i muszę przyznać, że naprawdę przyjemny tytuł. Nieco trudniejszy niż It takes two, ale też lżejszy, bo nieobciążony fabułą dot. rozwodu Mechaniki - jak zawsze super. A te wątki poboczne naprawdę fajne. Świetnie mi się też grało w ich wersję Space Invaders
dawidoxx 974 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Swietny tytuł.. ukończyłem jakoś w ubiegłym tygodniu i chyba na tę chwilę nie ma nic lepszego do coopa 1
Rekomendowane odpowiedzi