Necronom 431 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Z tego co pamiętam to w poprzednim sezonie Tessa mówiła, że te sieci potrafią mieć kilometry. Zmienili koncepcję z gry w postaci zarodników na hive mind. 1 1
Pavel87 703 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) 35 minut temu, @MUZ napisał(a): Jedno mi tylko nie pasuje - ten skomasowany atak na Jackson, bo te zombie biegną kilka km na miasto jakby wszystkie używały google maps. Ewidentnie zombie leciały na nawigacji Ogólnie odcinek mi się podobał, ale są różnice względem gry. Wydaje mi się, że lepiej by zrobili gdyby Ellie i Dina razem spędziły czas w sklepie "z ziołem", a Tommy pojechał z Joelem, ale wtedy wiadomo, że nie brałby udziału w bitiwe o Jackson. Ale gra w golfa nadal wkurza niemiłosiernie. Edytowane 22 Kwietnia przez Pavel87
ODIN85 3 501 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia No chyba rozwalili rurę w mieście to dlatego tam biegły.
@MUZ 109 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) No tak, ale aż tyle kilometrów same (hive-mind ma jakiś limit) Nie pamiętam z sezonu 1 tego co pisze @Necronom, ale jeśli tak to wygląda jak on pisze to ma to sens Edytowane 22 Kwietnia przez @MUZ
Necronom 431 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 5 godzin temu, SylwesterI. napisał(a): Chodzi mi o sens dodawania ataku skoro go w grze nie było Widzę to jako inwencję twórczą. Zresztą podczas "golfa" Joel był z bratem w grze, a w serialu był z Diną. Ot urozmaicające zmiany. W grze ten atak też miał być chyba początkowo, ale problemy gamplayowe wynikły czy coś i z tego zrezygnowali.
Necronom 431 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Wrzucę w spoiler, bo może ktoś będzie chciał obejrzeć serial. Po lewej to nowa Abby, bez obaw można klikać Coś tu przy castingu chyba pomieszali Spoiler
SylwesterI. 865 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Abby w serialu zrobili ładniejszą, za to Ellie... Lubię Bell'e Ramsey jeszcze nie raz stworzy dobre role, ale do tej roli wizualnie nie pasuje, teraz jak jeszcze przytyła, to w ogóle wygląda jak d... z nosem
ghostdog 901 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Serialowa Ellie w 2 sezonie powinna być bardziej poważna, zachowuje się jak bachor. Aktorka grająca Abby bardziej przypomina Ellie z gry. Na plus Dina, Isabela Merced całkiem dobrze sobie radzi. Choć nie przypomina nosacza z gry. Nie wiem kto się tam naćpał, że dał Ramsey główną rolę. Nie oceniam jej warsztatu, ale wgląda jak dzieciak z fas. Nie wierzę, że na castingu nie było nikogo lepszego.
Send1N 4 162 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia (edytowane) Zacząłem oglądać ten drugi sezon i muszę przyznać że drugi odcinek to niespodziewane miłe zaskoczenie, dawno czegoś tak dobrego nie oglądałem z tych współczesnych produkcji, nie mówię tylko o serialach ale ogólnie petarda! Ogromny plus też za zimowy klimat który uwielbiam Edytowane 29 Kwietnia przez Send1N 1
Pavel87 703 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Ogólnie póki co drugi sezon poziom wyżej niż pierwszy moim zdaniem. Chociaż na Ellie nadal nie da się patrzeć. Trzeba jakiegoś deepfake'a ogarnąć na podmianę twarzy 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia 5 godzin temu, Send1N napisał(a): Zacząłem oglądać ten drugi sezon i muszę przyznać że drugi odcinek to niespodziewane miłe zaskoczenie, dawno czegoś tak dobrego nie oglądałem z tych współczesnych produkcji, nie mówię tylko o serialach ale ogólnie petarda! Ogromny plus też za zimowy klimat który uwielbiam Nie grałeś?
Send1N 4 162 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Nie gram raczej w gierki single od paru lat już, cisnę w multi Hunt showdown ze znajomymi od lat 7K godzin przegrane grałem tylko w pierwszą część ale to ze 20% gry i na tym się skończyło 1
Necronom 431 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Nowa Dina na plus, to samo nowa Abby. Niestety filmowa Ellie jest takim minusem, że może zasłonić powyższe. Przez cały pierwszy sezon nie dałem rady się przekonać do niej i mam wrażenie, że tu będzie to samo. 1
ghostdog 901 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Kiedyś w serialach było tak, że jak pokazywano bohaterkę na przestrzeni lat to zatrudniano 2 różne aktorki. Trochę to dziwnie wyglądało ale jakoś przechodziło. Ellie miała chyba 13 lat w grze, a w kolejnej części gry już 19. Ramsey się nic nie zmieniła i to trochę komicznie wygląda. W roli pełnoletniej Ellie to bym widział Jane Levy (choć jest już za późno bo ona ma 35 lat ). 1
Send1N 4 162 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja Dobrze ująłeś "dziecko" ta dziewczyna wygląda jakby miała 14 lat a ma 21 1
Gakuto 25 Opublikowano 2 Maja Autor Opublikowano 2 Maja Nie ma wyjścia. Do Ellie Belli będziemy musieli się przyzwyczaić, bo jeszcze półtora sezonu - szybko zleci. Może przynajmniej aktorsko dalej będzie dowozić, bo jest niezła.
Gakuto 25 Opublikowano 2 Maja Autor Opublikowano 2 Maja 10 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Przecież robią już trzecią część gry Jedyne co widziałem na ten temat, to sprzeczne informacje. Uwierzę jak zapowiedzą.
MrKetiw 128 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Kolejny rewelacyjny odcinek, no może oprócz końcówki Widać że budżet na drugi sezon wzrósł 10 krotnie bo pierwszy sezon był wybitnie słaby...
dan254 118 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja "Będę tatą" zepsuło cały pozytywny efekt odcinka. 1
Rekomendowane odpowiedzi