Kiedyś to było co nie?... niestety już od dłuższego czasu w świecie kina liczy się tylko kasa, dochodzi do tego jeszcze wszechobecne lgbt + robienie wszystkiego na odpier... psy szczekają karawana jedzie dalej
Mi tam się podobał zarówno 1 sezon jak i drugi, wczoraj właśnie obejrzałem ostatni 8 odcinek wybitny to on nie jest, jednak jak jak już coś zaczynam to kończę , teraz czekam do kwietnia na mój ulubiony FROM
Ja to mówię, że gra nie rejestruje wciśnięć pomiędzy okienkami dlatego trudno jest sparować. Dochodziło do takich akcji, że mashujesz ten cholerny przycisk pomiędzy kombinacjami a ekipa stoi jak widły w gnoju, zero reakcji. Jest to okrutny dick move, bo niektóre walki bez parowania trwają wieki. Na początku myślałem, że to pad od ps5 po bt ale po kablu jest to samo.
Ja już mam EX33 za sobą teraz piłuje SW Outlaws i stwierdzam, że testowanie stabilności GPU w Doomie:DA na XESS sprawdza się w 100% i zajmuje kilka max jeden lvl najlepiej ten co się lata na smoku i trzeba latającą bazę z macek uwolnić. Raz ogarnięte UV działa wszędzie i zawsze. Robiłem już sesję po 6h non stop i nic nie krashuje a Outlaws do najlżejszych gierek to nie należy.
Rekomendowane odpowiedzi