giełda/ akcje itd
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Killer85 · Opublikowano
Dokładnie. Albo opieramy się na przepisach albo na swoim "widzi mi się " -
Przez Fatality · Opublikowano
Było wałkowane 11 tysięcy razy. Dla Ciebie to podejrzane, dla kogoś innego nie. Nie ma w prawie "podejrzane zachowanie" tylko podejrzenie popełnienia przestępstwa. Policja opiera się na przepisach, a to właśnie z nich wynika. A jak ktoś chodziłby na rękach po chodniku - też dziwne i podejrzane. Trzeba go też legitymować? Głupi przyklad ale wychodzi na jedno -
Przez Mar_s · Opublikowano
Panowie, spokój albo obaj polecicie na urlop. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nigdy intel nie twierdzil ze bartlet wyjdzie do mainstreamu, ludzie pozjadali rozum jak uslyszeli, ze to kompatybilna podstawka i reszte sobie sami dodali, a ja 100x pisalem, ze to nie wyjdzie bo wyjsc nie moglo patrzac na przeznaczenie rynku docelowego No ale niektorym klapki na oczach wszystko przyslanialy -
Przez Killer85 · Opublikowano
Zapraszam Wysil się bardziej bo ten przykład jest oklepany i wogóle mnie nie rusza ps. Przykład z d...bo audytor jednak fotografuje miejsca ciekawe a nie domy ludzi "Brak możliwości sprawdzenia dziwnie zachowujących sie osób kim są i czemu się tak zachowują, to preludium do głupich pytań typu "gdzie byli rodzice" i "co robiły służby", kiedy się jednak okaże że to nie był żaden autytor łapiący pokemony. Tylko zazdrosny małżonek kochanki ciecia, który przyszedł się rozejrzeć kiedy i jak go będzie mógł ukatrupić" To już jest lekka paranoja
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi