galakty 5 169 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Słabizna, dziwny model jazdy. Zimne opony, klasa GT, but na zakręcie i nawet w poślizg nie wpada. Wydajność to żart, DLSS-Q i 90FPS jadąc samemu.
galakty 5 169 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Nie masz czego żałować, badziew straszny. Lepiej sobie jakieś DLC do AMS2 kupić.
tekkno 45 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja https://traxion.gg/former-assetto-corsa-vehicle-dynamics-chief-joins-project-motor-racing/ 1
galakty 5 169 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Gra jest martwa, tego już nic nie wskrzesi. 1
galakty 5 169 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Nie znajdą nikogo kto by im kasę wyłożył na gniota stulecia który miał być mesjaszem wyścigów. Tu trzeba przerobić WSZYSTKO, cały silnik jest zły i beznadziejny, testowałem na free weekend, masakra jakaś. AMS2 to przy tym perełka.
tekkno 45 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja (edytowane) 3 godziny temu, galakty napisał(a): testowałem na free weekend Za krótko. Żeby wydobyć z symulacji esencję, trzeba trochę z tym popracować. A do tego skoro to nie był dopracowany produkt, to się jeszcze trochę pozmieniało w trakcie. Dla mnie masakry żadnej nie ma. Sposób jazdy jest wciągający. Siedzi z tą grą spore community na Discordzie i im się podoba. Jest wielu graczy aktywnych dawniej na PC2. Dzisiaj wyszedł patch 2.0.0.4 i jeździłem z dużą satysfakcją z tego jak się jeździ. To jest zacząco odmienny sposób czucia podwozia i nadwozia od tego co jest w innych simach. Nad jakością rozgrywki jeszcze pracują. Są niedociągnięcia. Edytowane 20 Maja przez tekkno 1
Dominix 618 Opublikowano 20 Maja Autor Opublikowano 20 Maja Spore community? Dobrze że ty i pozostałe 100 osob dobrze się bawi, ale to trochę za malo żeby coś z tego było. 1
Zas 462 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Mnie to najbardziej rozwala, że - przynajmniej patrząc na YT - to nawet R3E wygląda lepiej... a mówimy o grze nastawionej na single. Wiem, to mniej ważne, ale o fizyce itp. powiedziano już chyba wszystko, by odstraszyć potencjalnych kupujących... ja z kolei mógłbym spokojnie olać słabszą fizykę (choc już nie skrajnie głupią), gdyby to miało ten zapowiadany, immersyjny w uj tryb kariery... Trochę szkoda, bo z jednej strony - patrz i CARS 1, i przede wszystkim 2 - Ian niby wie, że dzwoni, tylko jakoś nigdy nie udaje mu się podbić świata.
galakty 5 169 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja (edytowane) 7 godzin temu, Zas napisał(a): Mnie to najbardziej rozwala, że - przynajmniej patrząc na YT - to nawet R3E wygląda lepiej... a mówimy o grze nastawionej na single. Menu wygląda jak z gry na komórkę, albo... Symulatora Farmy którym jest Do tego tragiczna optymalizacja. LMU miało kiepski start ale dobre podstawy, tu nie ma nic. Edytowane 21 Maja przez galakty
tekkno 45 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Mnie za to rozwala jak wy wszystko wiecie o grze w którą nie gracie. No ale cóż... taki mamy klimat.
Dominix 618 Opublikowano 29 Lipca Autor Opublikowano 29 Lipca https://www.reddit.com/r/simracing/s/2EMTL8mt78
galakty 5 169 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Eeeeee tam, gra i tak jest martwa i nic tego nie zmieni. Choć widzę że wczoraj wyszło DLC i 24-hour peak wzrósł do zawrotnych 165 graczy
Godlike 1 047 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Widziałem, że na dniach wyszedl nowy patch, który ponoć dużo pozmieniał, ktoś grał i może coś powiedzieć na ten temat, bo mimo zwrotnej liczby graczy i opini niektórych z was to ciekaw jestem tej gry i zagrałabym ale to stówę na steamie kosztuje
galakty 5 169 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia To kup i zwróć w ciągu 2h. Bo realnie w to grać nie ma sensu, skoro nie wierzysz. 1
Godlike 1 047 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Ja wiem jaka jest tego słaba grywalnosc bo sprawdzałem ale bardziej na to patrzę pod kątem singla i kariery bo wydaje się być ciekawie zrobione, a napewno lepiej niż to co jest w Forzy Motosport a mimo tego gra mi się w nia świetnie generalnie to moje drugie podejście do simracingu i za drugim razem się udało i mnie wciagnal 🤣
galakty 5 169 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Nie wiem bo model jazdy jest tak tragiczny, że nie dałem rady. 1
Dominix 618 Opublikowano 5 Sierpnia Autor Opublikowano 5 Sierpnia 4 godziny temu, Godlike napisał(a): Ja wiem jaka jest tego słaba grywalnosc bo sprawdzałem ale bardziej na to patrzę pod kątem singla i kariery bo wydaje się być ciekawie zrobione, a napewno lepiej niż to co jest w Forzy Motosport a mimo tego gra mi się w nia świetnie generalnie to moje drugie podejście do simracingu i za drugim razem się udało i mnie wciagnal 🤣 to juz lepiej na ams2 przejsc. 1 2
Godlike 1 047 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia No tez o tym myślę, może jeszcze po drodze spróbuję Rensporta bo na epicu był za free
galakty 5 169 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Czemu próbujesz gry które są niewypałem? Mało jest dobrych? AMS2, ACC, LMU, ACE, ACR, BeamNG... A Ty ciśniesz w padaki
Godlike 1 047 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Ciekawość, pozatym ponoć polatane w oststnich miesiącach nie są takie złe 😅
KiloKush 925 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia W dniu 21.05.2026 o 07:27, galakty napisał(a): Menu wygląda jak z gry na komórkę, albo... Symulatora Farmy którym jest Do tego tragiczna optymalizacja. LMU miało kiepski start ale dobre podstawy, tu nie ma nic. Menu wygląda jak to u Iana Bella zawsze jest. Na odpier dol. Dać content, dać grafikę, w miarę fizykę i gra gotowa. On ściąga hajs od inwestorów i z tego żyje.
galakty 5 169 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 7 minut temu, KiloKush napisał(a): Menu wygląda jak to u Iana Bella zawsze jest. Na odpier dol. Dać content, dać grafikę, w miarę fizykę i gra gotowa. On ściąga hajs od inwestorów i z tego żyje. I ludzie po raz kolejny się nabrali, sam się nabrałem.
Rekomendowane odpowiedzi