Intel Alder Lake - 12 generacja
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Jako uczestnik labowego słynnego sporu "nvidia sztucznie obrzydza starsze karty w taki czy inny sposób" - w którym to walczyło ze 20 osób, a żadne dwie osoby nie dyskutowały na ten sam temat, myśląc, że owszem - tutaj na początek zajmę przeciwne stanowisko, ponieważ - to nie ma sensu, bo nie zależy im na sprzedaży kart graczom. Sprzedają tyle ile zrobią, a i to przycinają aby dać wafle do AI - w przypadku takich akcji nawet miłośnicy ignorancji by się zaczęli zastanawiać. W necie zrobiłbym się dym. Tak jak się zrobił dekadę temu przy Wiedźmin 3 vs Kepler. Dlatego tutaj zakładam jakieś błędy w metodzie pomiarowej. Seria 50xx nie ma żadnych cud technologii, dzięki którym nagle by było 200% wydajności 4090tki na 5090tce, a 5080tka to w zasadzie 4080+20%, co też nie ma żadnego sensu. Ale obudźcie mnie jeśli się mylę i jednak to nie CzystoPieC dał dupy z testem, bo zawsze zdrowo jest się pośmiać -
Przez hubio · Opublikowano
@galakty ja kompletnie nie siedzę w temacie więc dlatego zapytałem. Ale chyba dotąd zawsze BTC się mocno odbijał po spadkach -
Przez TheMr. · Opublikowano
Ładnie to wygląda. Trochę słabo jeśli chodzi o AI, WRE i cyber. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Może uda się posprzątać talibów bez strat własnych, tzn rękami sił pakistańskich. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Może też w ten weekend wreszcie ruszy temat tepienia reżimu w Iranie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi