Konkurs z okazji premiery Doom: The Dark Ages - wygraj kod do gry na PC!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Czy ja wiem. E daje mniejsza ostrosc obrazu to prawda. Ale na DLAA to są porównywalne. Natomiast lepsza definicja jest na E, ale tylko dlatego że ma ray reconstruction. Cieżko mi powiedzieć jak jest w ruchu. Mam wrazenie, że M daje lekko ostrzejszy obraz. Ciezka sprawa co wybrac do grania Po lewo E, te same przyblizenie, nie wiem czemu te dykty zrównało z ziemią na M. wtf . dodam ze myszka nie ruszalem tylko screen i ustawienia i wlaczyłem rr ta sama sesja gry dlss B. Odbicie zdecydowanie lepsze. I jakby głębia obrazu jest lepsza na E, ostrosc jest gorsza -
Przez Doamdor · Opublikowano
@Paw79 W takim komputerze RTX 5080 i do tego monitor IPS 1440p? -
Przez PancernyK · Opublikowano
@x-kom Oddałem MacBooka do x-kom na rękojmie, dwa dni wczesniej miał taki problem, że się nie wlaczął nawet na zasilaczu. W dzień który oddawałem laptopa, ten magicznie ożył. Po dwóch miesiącach wrócił z całkowicie zniszczoną baterią. Serwis twierdzi, że to "normalne zużycie", choć bateria działała przed oddaniem. Ta sama formułka co w poście powyżej. Macbook ma 278 cykli ladowania i bateria przed oddaniem do x-kom miała 73% teraz nawet nie komunikuje się z laptopem. Apple twierdzi, że powinna wytrzymac 1000 cykli przy 80% kondycji. Serwis autoryzowany apple nie ustosunkowal sie do tej wady z początku, nic nie wykryli. W odpowiedziach tylko i wyłącznie było wskazywane na baterie jako część eksploatacyjną. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
uzyj wiztree - polecam najczesciej ukryte foldery sa ukryte i jest fajeczka ktora trzeba odznaczyc by sie pojawialy dla bezpieczenstwa a i uruchamiasz program jako administrator? bo to wazne. nie zalecam tobie LTSC jesli jestes niezaawansowanym uzytkownikiem - wycinek ekranu polecam pobrac z wingetu do ltsc bo defaultowy to crap. tu masz moj zrzut z wiztree, swietna apka
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi