Konkurs z okazji premiery Doom: The Dark Ages - wygraj kod do gry na PC!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JohnyWol · Opublikowano
No tak, było już wcześniej wspominane, że dla RayReconstruction nie ma (przynajmniej na razie) DLSS 4.5 tylko DLSS 4.0 (Profile D i E). I w zależności czy w grze włączysz RR to albo gra używa ustawionego profilu dla DLSS RR jesli w grze jest aktywny RR lub profilu DLSS SR np. K, L, M jesli RR jest wyłączony. Tylko jedno jest aktywne w danym momencie. Przy czym włączenie RR w grze może dać więcej korzyści niż profil L czy M. To juz każdy musi sobie sam ocenić co jest dla niego ważniejsze. Samo to ustawienie w DLSS Swapper jest jak najbardziej OK i ustawieniami RR w grze sie już decydujemy czy korzystamy z DLSS 4 czy 4.5 -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Kradzież pamięci? Brzmi jak z filmu sci-fi -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@miro Nie bij chłopa, dobrze chciał - o riserach też gadaliśmy Jak widać na jednych riserach działa, na innych nie. Co do płyty, mam Gigabyte bez AX. Na AX montowałem zestaw kumplowi na wakacjach i z jakimś trochę starszym biosem nie miał PCI-E 5.0 A co do testu prędkości - najlepiej zrobić ten z 3d Marka co realnie testuje przepustowość - tam nie ma wtedy wątpliwości czy jest 4.0 czy 5.0, bo różny soft może przekłamywać. Jak wspominałem - nie chcę robić update biosu do najnowszej wersji bo nie chciałbym mimo wszystko stracić 5.0 dla GPU. Może ktoś inny sprawdzi Co ciekawe, moja wersja jest niedostępna na stronie Gigabyte. -
Przez kubon · Opublikowano
https://www.x-kom.pl/p/1331489-chlodzenie-procesora-thermalright-royal-knight-120-2x120mm.html tyci tyci gorsze od noctuy, 350 w kieszeni
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi