Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Była otwarta beta i udostępniony czasowo prolog z małą częścią mapy. Drift to tylko motyw przewodni, wątpię żeby można było skończyć grę bez grania w ten tryb ale są też zwykle wyścigi, czasówki i dragi. Gra póki co tylko single i jeszcze do tego z fabułą w stylu mangi coś ala Underground 2, który miał cutscenki w stylu komiksowym. Generalnie co się dla mnie wyróżnia w tej grze to dźwięki silnika, w końcu 4 cylindrowka może jakoś brzmieć! I ciekawa mapa, wąskie uliczki i fajny klimat Japonii. Model jazdy z bety był fajny na pada, na kierownicę średni ale ponoć został zmieniony i widać w materiałach promocyjnych jak gość gra na kierownicy także zobaczymy ale dla mnie obowiązkowo do sprawdzenia za tydzień :)

Opublikowano

Trochę pograłem i co mi się bardzo spodobało to taka spójność tej gry. Jakby wszystko tu do siebie pasuje i fajnie gra ze sobą, co jak dla mnie ciężko znaleźć w nowych grach. To jest coś typu jak stare nfsy za czasów BlackBox. Gra ma swój klimat i nie próbuje naśladować forzy za co plus. Tylko jest jeden haczyk, trzeba lubić arcadowe ścigałki, ktoś to gra tylko w assetto itp. nic tutaj nie znajdzie dla siebie. Ale jak ktoś lubi i do tego jest fanem initial D to jazda po ciasnych uliczkach w rytm Eurobeatu mocno wciąga.