KiloKush 173 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Grał ktoś? Youtuberzy chwalą ale to dla mnie nie jest wyrocznią.
Kakarotto 605 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja @KiloKushGra nie miała jeszcze premiery, więc zwykli gracze jeszcze nie grali. Jak tam raczej nigdy nie zagram, ale muzyka jest nawet niezła.
Zas 247 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Szkoda, że to drift, który kompletnie mnie nie kręci, tego piłowania silnika to aż ciężko się słucha.
AndrzejTrg 1 781 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Tobie się jakakolwiek gra/gatunek podoba? Czy tylko wbijasz do każdego tematu ponarzekać? 1
KamcioGF 36 Opublikowano 17 Maja Autor Opublikowano 17 Maja Była otwarta beta i udostępniony czasowo prolog z małą częścią mapy. Drift to tylko motyw przewodni, wątpię żeby można było skończyć grę bez grania w ten tryb ale są też zwykle wyścigi, czasówki i dragi. Gra póki co tylko single i jeszcze do tego z fabułą w stylu mangi coś ala Underground 2, który miał cutscenki w stylu komiksowym. Generalnie co się dla mnie wyróżnia w tej grze to dźwięki silnika, w końcu 4 cylindrowka może jakoś brzmieć! I ciekawa mapa, wąskie uliczki i fajny klimat Japonii. Model jazdy z bety był fajny na pada, na kierownicę średni ale ponoć został zmieniony i widać w materiałach promocyjnych jak gość gra na kierownicy także zobaczymy ale dla mnie obowiązkowo do sprawdzenia za tydzień
galakty 1 829 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Nie rozumiem sensu tej gry, mamy CarX Drift oraz nowszy CarX Street który ma bardzo dobrą fizykę/model/FFB, a tutaj wygląda to bardzo drętwo.
KamcioGF 36 Opublikowano 17 Maja Autor Opublikowano 17 Maja Dobrze, że jest konkurencja. CarXstreet jak na indyka jest świetny, mam nadzieję, że JDM w pełnej wersji też dowiezie.
KamcioGF 36 Opublikowano 21 Maja Autor Opublikowano 21 Maja Gra kosztuje stówkę czyli w miarę rozsądnie, w piątek się wypróbuje i zobaczymy czy Polacy też umieją w wyścigi.
KamcioGF 36 Opublikowano 23 Maja Autor Opublikowano 23 Maja Trochę pograłem i co mi się bardzo spodobało to taka spójność tej gry. Jakby wszystko tu do siebie pasuje i fajnie gra ze sobą, co jak dla mnie ciężko znaleźć w nowych grach. To jest coś typu jak stare nfsy za czasów BlackBox. Gra ma swój klimat i nie próbuje naśladować forzy za co plus. Tylko jest jeden haczyk, trzeba lubić arcadowe ścigałki, ktoś to gra tylko w assetto itp. nic tutaj nie znajdzie dla siebie. Ale jak ktoś lubi i do tego jest fanem initial D to jazda po ciasnych uliczkach w rytm Eurobeatu mocno wciąga.
Rekomendowane odpowiedzi