Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Amazon akurat nie miał wpływu na proces produkcyjny gry, prawa do marki przejęli dopiero w lutym 2025. Gra powstaje od 2021.

Filmy o Agencie 007 zawsze były robione tak, żeby trafić w aktualną publikę. Gdy ludziom znudziły się bombastyczne i dosyć krindżowe filmy z Brosnanem, poszli w będący na fali - za sprawą serii o Jasonie Bournie czy Batman Begins - względny realizm i mroczniejsze tony. O potężnej krytyce, jaką oberwał Daniel Craig, gdy został wybrany do roli, przypominać chyba nie muszę.

Wcześniej również spróbowano tego stylu z Daltonem, ale wtedy nie zaklikało 

Edytowane przez Lypton
  • Upvote 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Słabo to wygląda. Nie liczyłem kompletnie na nic, po prostu zainteresowałem się bo Bond :E Ale jakoś po obejrzeniu tego nie mam poczucia że to gra z Bondem. Gameplayowo kolejny Uncharted, czyli oklepane mechaniki - tyle że jeszcze z domieszką Hitmana. Wygląda po prostu jak typowa gra od Sony. No nie wykorzystali tego że to Bond. Czy serio cierpimy na brak tego typu gier, żeby marnotrawić Bonda, którego w sumie dość mało w grach, na taki gameplay? Nie pokazali w ogóle żadnych gadżetów, albo to przeoczyłem. Większość czasu to cutscenki, chodzenie, jazda samochodem. Najważniejszych elementów w sumie pokazali bardzo mało. Jak to ma się np. do Nightfire?

W dodatku widać problemy techniczne na pierwszy rzut oka. Pod koniec to już ostre spadki fps były, a przecież graficznie nie ma aż takiego szału. Jak zwykle, za mało growości w grach, a za dużo filmowości. No ale pewnie w mainstreamie się przyjmie.

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

mordobicie było, aston był, dupeczka w aucie była, zajumanie spadochronu w powietrzu było, wybuchy były, sporo jak na te 25 minut, natomiast dalej jestem w szoku że na pokazie przedstawiają taki klatkarz. Troche wątpie w ten marzec, racze jesień jak rockstar utrzyma date premiery
PS aktor w ogole nie pasuje, nadawał się idealnie na psychonerda Dextera Morgana. 

Edytowane przez JeanPepin
Opublikowano
6 minut temu, Jaycob napisał(a):

Trochę mało Bonda w tej grze - brak martini, wstrząśnięte, nie mieszane :E, i kobiet też. :E 

Chcesz kobiety, dostaniesz kobiety, ale nie wiem czy to ci się spodoba patrząc na obecny rynek AAA. :E 

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Isharoth napisał(a):

Chcesz kobiety, dostaniesz kobiety, ale nie wiem czy to ci się spodoba patrząc na obecny rynek AAA. :E 

Trzeba zrobić petycję, żeby przenieśli produkcję do Azji, np. Korei albo Japonii. Przynajmniej tam kobiety jeszcze ładnie wyglądają. :E