007: First Light
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Asag · Opublikowano
Ale wiesz że ja równie dobrze mogę wstawić zdjęcia gdzie 20 lat temu były puste pola a obecnie rośnie las? Nie będę się upierał przy swoim ale takie zdjęcia to żaden dowód. -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Te poprawki w drugi wtorek miesiąca to przyklepanie poprawek "wersji preview" które masz już zainstalowane (26300.9550). Bardzo wątpliwe żeby to naprawili ale nadzieja umiera ostatnia. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ty nawet nie wiesz na co są alimenty. -
Przez wojtek-mm30 · Opublikowano
Ok, ale pytanie czy warto mam zaczekać do 13 października na nową aktualizację Windows 11? Od AI. ''13 października 2026 roku pojawią się bardzo ważne poprawki błędów dla systemu Windows 11. Bedzie to oficjalny dzień wydania tzw. Patch Tuesday (wtorkowych aktualizacji bezpieczeństwa)''. -
Przez skunRace · Opublikowano
Panowie a co wybrać w Sweaperze przy instalacji w tych dwóch zakładkach. W pierwszej OptiScaler DLSS-NR tak ? A w drugiej tam gdzie są 3 do wyboru ? Zielony w tym jestem i w jednej grze w życiu się bawiłem tym DLSS5 RDR1, ale tam to się wrzucało po prostu pliki do folderu z grą i uruchamiało nakładkę przyciskiem Home. Co tutaj pozaznaczać, żeby wszystko śmigało ?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi