Radio Tirana 1 283 Opublikowano Piątek o 08:34 Opublikowano Piątek o 08:34 Skoro nowe 007 jest sponsorowane przez Nvidię i będzie miało Path Tracing, to mam nadzieję, że to kolejna gra, która będzie dokładana do RTX 5000. Zawsze to kolejna gra za friko, bez konieczności ponoszenia dodatkowych kosztów oprócz samego sprzętu.
AndrzejTrg 3 257 Opublikowano Piątek o 09:06 Opublikowano Piątek o 09:06 31 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Skoro nowe 007 jest sponsorowane przez Nvidię i będzie miało Path Tracing, to mam nadzieję, że to kolejna gra, która będzie dokładana do RTX 5000. Zawsze to kolejna gra za friko, bez konieczności ponoszenia dodatkowych kosztów oprócz samego sprzętu. To co zamiast kupować gry, to kupujesz kartę i grę masz za free? Dobre 1
Geble 33 Opublikowano Piątek o 09:32 Opublikowano Piątek o 09:32 Grę przechodzisz, a potem oddajesz kartę
Radio Tirana 1 283 Opublikowano Piątek o 09:50 Opublikowano Piątek o 09:50 @Geble Kartę się oddaje tuż po otrzymaniu kodu, nawet nie rozpakowujesz paczki. Pieniądze wracają na konto, a ty aktywujesz kod na swoim sprzęcie.
Kadajo 8 971 Opublikowano Piątek o 09:55 Opublikowano Piątek o 09:55 A przypadkiem kodu nie otrzymuje się dopiero po przekroczeniu czasu możliwości zwrotu karty ?
Radio Tirana 1 283 Opublikowano Piątek o 09:59 Opublikowano Piątek o 09:59 Xkom wysyła kod w ciągu 2 dni od odebrania paczki.
Kadajo 8 971 Opublikowano Piątek o 10:10 Opublikowano Piątek o 10:10 Lol faktycznie. Co prawda to wymaga aby w kompie siedzial RTX 5xxx ale w sumie co to zmienia. Montujesz kartę, aktywujesz grę, pakujesz kartę i adios
Vulc 2 482 Opublikowano Piątek o 10:18 Opublikowano Piątek o 10:18 Nie każdy sklep od razu wysyła kod, niektóre robią to właśnie po minięciu ustawowych 14 dni na zwrot. W celu zapobiegania powyższym praktykom. Tak znajomy dostał kod do Requiem (który zresztą od niego zwinąłem), tak dostałem swój kod do Space Marine 2 jak brałem poprzednią kartę. 1
Phoenix. 6 129 Opublikowano Piątek o 11:07 Opublikowano Piątek o 11:07 Godzinę temu, Radio Tirana napisał(a): Xkom wysyła kod w ciągu 2 dni od odebrania paczki. Mi kod do residenta wyslali 3h po odebraniu zamowienia
Radio Tirana 1 283 Opublikowano Piątek o 11:18 Opublikowano Piątek o 11:18 (edytowane) I dlatego takie porządne firmy trzeba wspierać i u nich kupować. Konkurencja odwala szopkę i wysyła kody dopiero po 2 tygodniach, tak jakby to oni je finansowali a nie NVIDIA. Edytowane Piątek o 11:34 przez Radio Tirana 1
sideband 2 569 Opublikowano Piątek o 11:28 Opublikowano Piątek o 11:28 Bardzo dobrze, że wysyłają po dwóch tygodniach by odsiać januszy, którzy zaraz oddadzą kartę, ale zgarną gierkę 2 5
Vulc 2 482 Opublikowano Piątek o 13:07 Opublikowano Piątek o 13:07 1 godzinę temu, Radio Tirana napisał(a): I dlatego takie porządne firmy trzeba wspierać i u nich kupować. Konkurencja odwala szopkę i wysyła kody dopiero po 2 tygodniach, tak jakby to oni je finansowali a nie NVIDIA. Jakie ma znaczenie kto to finansuje? Kupowanie i odsyłanie karty tylko po to żeby wyłudzić grę, jest januszerką pełną gębą. Przezabawne jest pisanie w tym kontekście o odwalaniu szopki, samemu wspierając tego typu praktyki. 1 3
AndrzejTrg 3 257 Opublikowano Piątek o 13:23 Opublikowano Piątek o 13:23 (edytowane) Mi by wstyd było tak robić. Edytowane Piątek o 13:28 przez AndrzejTrg 1
Rekomendowane odpowiedzi