Skocz do zawartości

Jaki widok kamery najbardziej lubisz w grach Resident Evil?  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki widok kamery najbardziej lubisz w grach Resident Evil?

• Kamera zza pleców postaci (TPP)
    • Widok pierwszoosobowy (FPP)
    • Stała kamera - Fixed Camera Angles (stare klasyczne RE)
    • Nie mam preferencji / zależy od gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Nowy gameplay bez komentarza. Ten path-tracing wygląda przepięknie.

Oświetlone włosy się jej świecą bardziej niż bezpośrednio ogień z zapalniczki :E

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Jeśli to ma być typowy "spacerniak" do unikania głównego "szatana" to nuda i to sroga się szykuje. Masa gier do tej pory robiła to samo, jeśli nie wprowadzą elementów walki to ta gra szybko zdechnie, Resident Evil bez strzelania to jak Battlefield bez broni.

Edytowane przez caleb59
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Przecież chyba było potwierdzone że będzie również inna postać, chyba Leon, więc to tylko fragment danego typu rozgrywki... Ale RE dla mnie jest grą o zarządzaniu ekwipunkiem i wyduszeniu jak najwięcej z tego co się ma, wraz z wyzwaniami różnego typu. 
Etap "spacerniaka" będzie beznadziejny przy ponownym przejściu gry, chyba że będzie to w stylu Alien Isolation. 

A RT / PT w takim tytule jest praktycznie niepotrzebne... Przecież tam większość mapy jest statyczna, więc wszystko można wypalić + inne techniki.

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano
2 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a):

Włosy podświetlone zapalniczką - sztos.

Właśnie kretyńsko to wygląda w TPP. :E W sumie jest to jedna z tych rzeczy, które mi się nie spodobały. Możliwe też, że to przez blond kolor samych kudłów i efekt nie byłby taki upierdliwy kiedy baba miałaby czuprynę ciemniejszego koloru.

• Like 1
Opublikowano

re2 ogrywalem z ogromną radością, to był pierwszy reboot i remake, pozniej re3 już mniejszy hajp, re7 próbowałem kilka razy nie dało się jednak, village w ciagu roku udalo sie ukonczyc :D. re4 nadal nie zrobione, byc moze to uda się zrobic :D

umknelo mi coś? :D

Opublikowano
19 godzin temu, caleb59 napisał(a):

Jeśli to ma być typowy "spacerniak" do unikania głównego "szatana" to nuda i to sroga się szykuje. Masa gier do tej pory robiła to samo, jeśli nie wprowadzą elementów walki to ta gra szybko zdechnie, Resident Evil bez strzelania to jak Battlefield bez broni.

A ten komentarz to na podstawie czego? absolutnie nikt i nic nie mówił, że w grze nie będzie walki

każdy resident miał walkę i tak będzie i tu

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

wszystkie nowe rezydenty na tym ich Re-Engine wyglądają zajebiście i zawsze chodziły zajebiście mam nadzieję, że i tutaj karta dźwignie 4K, ogólnie ten ich silnik to świetna sprawa jest <3 kocham go 

EDIT myślę , że karty pokroju xx70 też dadzą radę w 4K 

Edytowane przez samsung70