tomcug 3 223 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu RTX 5070 + PT (maksymalne wszystkie ustawienia) + DLSS Q + FG x4 w 4K: 2026-02-28 14:30:45 - re9 Frames: 1336 - Time: 18343ms - Avg: 72.804 - Min: 68 - Max: 80 Latencja taka, że myszka dosłownie pływa, przy obrotach kamery obraz wygląda jak , artefakty wokół głównej postaci też srogie przy tych obrotach, ale FPS się zgadza!
Gordek 44 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu A tymczasem na steamdb: Players right now: 325,753 i rośnie. 1
azgan 1 244 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, Gordek napisał(a): A tymczasem na steamdb: Players right now: 325,753 i rośnie. Przypomnijmy - gra czysto singlowa bez co-op'a i żadnego multika 💪
ODIN85 3 933 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, azgan napisał(a): Nie oglądać. Pełno spoilerów. 1
azgan 1 244 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Nie oglądać. Pełno spoilerów. Najlepiej nie oglądać żadnych recenzji ani Trailerów jak ktoś jest całe życie osrany ze strachu przed wszystkim co zobaczy to tak już zostanie 😉. Materiałów od DF też lepiej nie oglądać przed zagraniem bo spojlery .
ODIN85 3 933 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, azgan napisał(a): Najlepiej nie oglądać żadnych recenzji ani Trailerów jak ktoś jest całe życie osrany ze strachu przed wszystkim co zobaczy to tak już zostanie 😉. Materiałów od DF też lepiej nie oglądać przed zagraniem bo spojlery . Dziś oglądam dopiero recki po ograniu prawie całej gry i akurat ta jest najgorsza. Pełno scen z końcówki.
azgan 1 244 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 25 minut temu, ODIN85 napisał(a): Dziś oglądam dopiero recki po ograniu prawie całej gry i akurat ta jest najgorsza. Pełno scen z końcówki. No widzisz, a ja jeszcze nie grałem, a widziałem wszystkie trailery, recenzje oraz inne materiały i nie mam problemu, żeby zasiąść wieczorkiem, dobrze się przy tym bawiąc. Zwyczajnie, jak ktoś jest przewrażliwiony na wszystko, co zobaczy, nie klika i nie ogląda – proste jak budowa cepa. A recenzja bardzo dobra, merytoryczna, rzeczowa i konkretna zreszą jak wszystkie z redakcji arhe.eu i to od lat podobnie zresztą jak te od quaza. Edytowane 1 godzinę temu przez azgan
ODIN85 3 933 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu To w sumie nie masz już po co grać 7 minut temu, azgan napisał(a): No widzisz, a ja jeszcze nie grałem, a widziałem wszystkie trailery, recenzje oraz inne materiały i nie mam problemu, żeby zasiąść wieczorkiem, dobrze się przy tym bawiąc. Zwyczajnie, jak ktoś jest przewrażliwiony na wszystko, co zobaczy, nie klika i nie ogląda – proste jak budowa cepa. A recenzja bardzo dobra zreszą jak wszystkie z redakcji arhe.eu i to od lat. .
azgan 1 244 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, leven napisał(a): No to jest hit, czy nie ? Jest Teraz, ODIN85 napisał(a): To w sumie nie masz już po co grać Tak bo "wiem" jaka jest fabuła, bossowie, zakończenie ect . Głupoty opowiadasz. Wiem czego można się spodziewać zresztą jak w każdej grze od 25 lat 😉
caleb59 1 862 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ciekawa sprawa - z nudów włączyłem DLSS quality i zauważyłem rwanie obrazu w głównym holu szpitalu, z kolei włączenie DLAA i nie ma rwania obrazu podczas obracania kamerą lewo/prawo.
Marvf 145 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 250 zł na Loaded, dziś trzeba chyba dołączyć do zabawy
caleb59 1 862 Opublikowano 59 minut temu Opublikowano 59 minut temu No i śmieszne i dziwne, z DLSS dochodzi więcej fps to mi chyba wybija poza 144Hz i ekran dostaje sraczki z gsync i vrr. Nie limituję fps więc zapewne dlatego, hol szpitala to zamknięty rejon więc i fps tam dużo. 1
Gordek 44 Opublikowano 45 minut temu Opublikowano 45 minut temu 37 minut temu, Marvf napisał(a): 250 zł na Loaded, dziś trzeba chyba dołączyć do zabawy Ja tam ciągle widzę 208 zł, chyba że piszesz o wersji deluxe? Z resztą ostatnio sporo kodów zniżkowych na 10%/2funty rozsyłali.
Marvf 145 Opublikowano 42 minuty temu Opublikowano 42 minuty temu @Gordekw checkoucie mam wliczony VAT, chyba że wybieracie inny kraj rozliczenia i nie ma z tym problemu? Nigdy nie brałem z kluczykowni
Reddzik 3 049 Opublikowano 25 minut temu Opublikowano 25 minut temu 27 minut temu, caleb59 napisał(a): ekran dostaje sraczki z gsync i vrr. Dziwnie, na starym czy nowym monitorze jak przekracza 180hz, wbija ponad 200fps z FG to nie miałem rwania. Jak dałem blokadę na 175fps to już czuć rwanie i problemy przez FG, bo jest limitowane przez blokadę fpsu. Dlatego zostawiłem bez blokady fps dla kilku gier, które tak cisną fpsami, a czuć dużą lepszą płynność, to szkoda wyłączać
Rekomendowane odpowiedzi