Baxter 2 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 8 godzin temu, caleb59 napisał(a): Czy to koniecznie muszą być 576.68 ? Mam RTX 4090 i 591,74 ? Ok w komentarzach piszą że jest lepiej z 591,74 niż najnowszymi, ale z tymi 576 najwięcej zysku fps. Edytowane 2 godziny temu przez Baxter
ODIN85 3 939 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu To nic nie da. Gra mu dlss zmieniła. 2
azgan 1 246 Opublikowano 52 minuty temu Opublikowano 52 minuty temu 7 godzin temu, dawidoxx napisał(a): W koncu mozna zacząć grać, bo w dzien to lipa HDR Reklama Porsche
caleb59 1 863 Opublikowano 21 minut temu Opublikowano 21 minut temu (edytowane) Czy ja wiem? "Najlepszy Resident Evil dotąd". Brednie. Moim zdaniem backtracking Grace jest mega upierdliwy czasami, polecam wybić wszystkich przeciwników bo to przekradanie się męczy i nie pasuje do idei serii - po prostu oszalejecie jeśli zechcecie czyścić lokację ze wszystkiego nie zabijając wcześniej zombiaków, takie moje zdanie. Segmenty Leona jak zwykle spoko, osobiście nie mam nic do gościa i wolałbym, żeby to na nim skupiała się cała gra. Póki co podskoczyłem na fotelu tylko jeden raz i to od tanich lotów jumpscare'a. Ogólnie pomijając backtracking Grace to gra się w to dobrze, wciąga i wygląda świetnie wizualnie. Nie wydam pełnej opinii bo gry nie skończyłem. Edytowane 21 minut temu przez caleb59
ODIN85 3 939 Opublikowano 20 minut temu Opublikowano 20 minut temu Powiem tak. Pewnie to przez finał,bo tak to powtórka z rozrywki w starych lokacjach.
caleb59 1 863 Opublikowano 19 minut temu Opublikowano 19 minut temu No i mimo wszystko polecam czyścić dokładnie lokacje - w innym wypadku ominą Was dobre przedmioty, które z pewnością ułatwią granie dalej.
Godlike 963 Opublikowano 4 minuty temu Opublikowano 4 minuty temu (edytowane) Jak zacząć grać w te częsc żeby lepiej złapać fabule, wystarczy zagrać wcześniej w 2 i 4? Edytowane 4 minuty temu przez Godlike
Rekomendowane odpowiedzi