RX 6xxx (RDNA 2) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
To nie pisz głupot to nie będzie takiej potrzeby,a jak nie wiesz to zapytaj AI Rtx 5000 reaguje z mapa wentylatora tak jak 4000. Jest algorytm na HS. To nie jest zabepieczenie temperaturowe jak bylo 20 lat temu -
Przez lukadd · Opublikowano
Ja tankuje dwa bidony na wielogodzinną trasę, w zależności od temp i jazdy przeważnie styka, albo jak już jest mega długo i ciepło to raz się dotankuje gdzieś po drodze. A na szlak jak pieszo to jeszcze łatwiej zapakować w plecak, czasami termos noszę ze sobą i tam coś ciepłego do picia np. herbata gdy się rusza z rana gdzie nie jest najcieplejszy dzień -
Przez oldfashioned · Opublikowano
konfiskata + deportacja z zakazem wjazdu do kraju. -
Przez Kyle · Opublikowano
Na świecie nic nie jest ukryte, tylko po prostu jest pod nieznanym "adresem" -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Ty już całkiem odpływasz... naprawdę. Weź... niech Ci AI przetłumaczy co dzisiaj pisałem. (https://www.techpowerup.com/forums/threads/guide-plain-and-simple-nvidia-rtx-5000-series-undervolting-method-by-lame.351599/post-5771689) A o wgrywaniu biosu to Ty do dzisiaj nie rozumiesz na czym polegał nasz eksperyment w Tomkiem (gdzie obaj próbowaliśmy Ci wytłumaczyć "jak chłopu na miedzy"... bezskutecznie) więc proszę nie podejmuj tematów o których nie masz pojęcia. A, że nie załapałeś żartu o 400V to już całkiem mi ręce opadają. Przemyśl swoje postępowanie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi