Jaycob 1 934 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Wszyscy na coś liczą, 99% się przeliczy. Nie nastawiam się na nic wielkiego, ale już pięć tytułów wpadło mi w oko.
ODIN85 3 504 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Wszyscy na coś liczą, 99% się przeliczy. Jak wpadnie Persona 4 remake będę zadowolony. Masz.
Roman_PCMR 866 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 1 godzinę temu, lukadd napisał(a): Ja się już pogodziłem, że nie ogram wszystkich gierek które bym chciał ograć. Za dużo tego. Ale jak wyjdzie Persona 4 w remake to nie odpuszczę No i masz persone....
Element Wojny 4 776 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) Kurwa 10 sekund... pijani czy co? Ale bambry to nawet nie był teaser, co najwyżej zapowiedź teasera. Edytowane 8 Czerwca przez Element Wojny 1
Lypton 953 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) Invincible, super. Oby tylko nie była to mordoklepka. Wuj, mordoklepka. I'm out. Edytowane 8 Czerwca przez Lypton 2
Jaycob 1 934 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 6 minut temu, ODIN85 napisał(a): Gearsy! E to te stare Dokładnie, lipa - gdzie E-Day.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Teraz, Lypton napisał(a): Invibcible, super. Oby to tylko nie była mordoklepka. No chyba właśnie jest.
ODIN85 3 504 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Teraz, Lypton napisał(a): Invibcible, super. Oby to tylko nie była mordoklepka. Mordoklepka
Element Wojny 4 776 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Ha. FFXVI available today - a mam na liście po Clair
ODIN85 3 504 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Teraz, Jaycob napisał(a): Haha Xbox doczekał się FF. Spolszczenia da się wgrać do wersji GP?
Reddzik 2 777 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Nie wiadomo, bo to też zależnie od gry, jedna mniej lub więcej pozwala na ingerowanie. 1
CrooV 80 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Microsoft ponoć oszczędza ale ze Philowi jedzenie zabrali
Jaycob 1 934 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Spolszczenia da się wgrać do wersji GP? Ja pisałem o Xboxie, a nie o Game Passie. A co do Twojego pytania - niektóre mody działają, ale sam nigdy tego nie sprawdzałem. 1
ODIN85 3 504 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): I już po? Kolejny pokaz 2/10. Gdzie Cod? Gdzie dodatek do Diablo? Gdzie nowe Gearsy?
Jaycob 1 934 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 4 minuty temu, Reddzik napisał(a): Niech coś mają od życia Może sprzedadzą z pół miliona kopii więcej na tym Xbox'ie. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Teraz, ODIN85 napisał(a): Gdzie Cod? Gdzie dodatek do Diablo? Gdzie nowe Gearsy? A gdzie nowy Mass Effect, Exodus, Wiedźmin 1 Remake, może Dragon Age ?! GDZIE !?
Kakarotto 730 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 10 minut temu, Phoenix. napisał(a): Krzykliwe nagłówki że robią to byli twórcy Wiedźmina nie sprawia nagle że gra będzie lepsza Tu nawet nie chodzi o to, kto to robi i co wcześniej zrobił. Po prostu średnio zachęcający ten trailer i tyle, choć też wielkiej tragedii nie ma. 12 minut temu, DITMD napisał(a): Czy ja wiem, to tylko zlepek paru scenek, zagra się to się oceni. Jak dla mnie mogli zrobić zlepek bardziej interesujący. Mała kropla w morzu trailerów, ja tam bym się postarał dać coś bardziej zapadającego w pamięć, ale też bez przesady. Tak czy tak, pomarudziłem, ale na razie pozostaje czekać na więcej info, trailerów. Fajnie, jakby dali kiedyś demo, to by wyjaśniło wątpliwości (lub je pogłębiło).
Dimazz 569 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca gdzie nowa forza, diablo, coś od acti blizzard?
Rekomendowane odpowiedzi