VRman 2 641 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca (edytowane) Zakładam wątek, bo jestem zaskoczony ile zabawy mi daje oglądanie tego typu filmików. Widziałeś jakiś śmieszny albo imponujący technicznie? Wrzucaj śmiało! Ja zacznę: Na razie obejrzałem 4 i te dwa są całkiem spoko. W obu jest kilka naprawdę świetnych pomysłów, które są śmieszne mimo że wykonane przez AI. Zaczynam widzieć w tym nadzieję na powrót naprawdę fajnych komedii typu "parodie". Jeśli w Hollywood nie zostało wystarczająco dużo ludzi umiejących robić nowe żarty, to może dzięki AI utalentowani twórcy dadzą światu to, czego brakowało od lat. W filmiku z Ghostbusters scena, która byłaby o Marshmallow man (piankowym ludziku) jest genialnie wymyślona. Czapki z głów, naprawdę. Jak macie jakieś swoje videa zrobione przez AI i uważacie że są obiektywnie śmieszne, albo interesujące technicznie, to śmiało wrzucać. Przez interesujące technicznie rozumiem np. połączenie sceny w filmie z contentem AI tak, że pasuje i prawie nie widać, że to AI nałożone na film. Takich scen jest kilka w filmiku o Piratach. Edytowane 30 Lipca przez VRman
musichunter1x 1 323 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca To czas na starego klasyka, który ma aż "dwa lata" Nagrali ciąg dalszy później i widać lepsza jakość:
VRman 2 641 Opublikowano 30 Lipca Autor Opublikowano 30 Lipca Znany fragment sparodiowany gdzieś od 1:10 to po prostu mistrzostwo świata
Pentium D 1 167 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września (edytowane) Edytowane 7 Września przez Pentium D 1
VRman 2 641 Opublikowano 7 Września Autor Opublikowano 7 Września @Pentium D Coś się stentegowało z linkiem wyżej.
Pentium D 1 167 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września (edytowane) Ja widzę, ale odświeżyłem. Edytowane 7 Września przez Pentium D
Áltair 270 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Up. Ten film tez nie działa. Ode mnie klasyk Za każdym razem beka jest taka sama.
VRman 2 641 Opublikowano 2 Października Autor Opublikowano 2 Października Poszukałem więcej z tą babą itp 1
VRman 2 641 Opublikowano 10 Października Autor Opublikowano 10 Października Uuuu... będą "poprawki" bo politycznie się niektórym nie spodobają nowe zawody olimpijskie dla kobiet i dla mężczyzn. No i Steve Irvin łapiący gościa z Antify. Ludzie to mają pomysły Nie wiem jak oni przechodzą zabezpieczenia. Mi nie pozwala zrobić filmiku ze znanymi ludźmi. No dobra, nie ludźmi. Politykami.
Áltair 270 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października Z tą babcią ludzie w komentarzach już sami nie wiedzą, czy to AI, czy prawdziwe. Niby śmieszne, ale powinien być już obowiązek oznaczania takich treści :>
Wu70 739 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Podlinkuję, AI w najwyższym stadium rozwoju
VRman 2 641 Opublikowano 2 Listopada Autor Opublikowano 2 Listopada W sumie mało zainteresowania tym wątkiem, to będę wrzucał też swoje własne średnie efekty moich promptów. Sora 2 ai babcia przekracza predkosc.mp4 2
VRman 2 641 Opublikowano 10 Listopada Autor Opublikowano 10 Listopada Ten jest świetny https://www.youtube.com/shorts/-X76XufXj3U
Áltair 270 Opublikowano Poniedziałek o 15:58 Opublikowano Poniedziałek o 15:58 Przenoszę filmik z Zootopią z innego tematu, który wygląda, jakby to była jakaś wycięta scena od Disneya.
Rekomendowane odpowiedzi