zakup karty graficznej
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Nikogo? Forma jest jaka jest, ale to nie odosobniony głos. Wręcz przeciwnie, to głos większości. Nie z każdym fragmentem się zgadzam, ale to że Druckmann ma ego wyje... w kosmos, nie jest specjalną tajemnicą. To, że ze świetnie napisanej historii z jedynki, poszedł w kierunku tanich kontrowersji, również. Spłycając postaci, które wraz z innymi pieczołowicie budował w pierwszej odsłonie, wpisując się na stałe na karty historii "growego" storytellingu. Tylko po to, żeby to później spuścić w kiblu niezrozumiałymi decyzjami, nie znajdującymi podparcia w stworzonym wcześniej fundamencie. Temat był już wielokrotnie omawiany, ale wcale nie dziwi fakt, że jest co jakiś czas ponownie grillowany. -
Przez kanon7 · Opublikowano
To ja mam takę wisienkę na torcie: - posty Hubio na tym forum legalne, ale zarazem prowokujące niby wiem, ale nic nie wiem -
Przez sierotaZpclaba · Opublikowano
Jest deczko więcej miejsca, niż w t-roc. Tak na styk. Ogólnie czuję się w środku lekko przytłoczony, okna małe itd. Matrix LED? To niby jest. -
Przez hubio · Opublikowano
No mamy zdecydowanie zimę stulecia. Od środy oddech. A potem od weekendu znów jak teraz. Ja prd. https://wiadomosci.wp.pl/siarczysty-mroz-uderzy-dwukrotnie-oddech-tylko-na-chwile-jest-najnowsza-prognoza-pogody-7250013873437056a
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi