slafec 76 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Ten slogan Players First mnie rozbraja, ale niech będzie. Mam nadzieję, że wsłuchiwali się również w narzekania odnośnie gameplayu i go poprawią.
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Akurat kończę Lies of P DLC, ostatni rozdział został i będę się brał za LotF(2023)
dan254 177 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Jak już zaczniesz to proponuję pójść w blask.Cos jak wiara w soulsach. 1
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca @dan254 ciekawości dzisiaj popatrzę co rozwijałem w DS-ach ale coś mi się kojarzy że jestem nie wierzący Jak to coś do czarowania itp to raczej oleję.
dan254 177 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Może być do czarowania lub do obijania 😄.Ale z tego co pamiętam to raczej wolisz siłę.
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Hehe rozumiem 😁 dobrze kojarzysz ja nie z czarodziejów. Będę musiał omijać ten temat aby spoilerów przez przypadek nie przeczytać/zobaczyć bo nim ruszę z tą częścią to trochę minie 🙂 Ale najpierw muszę dokończyć Lies i zrobić lekkie sprawozdanie.
samsung70 374 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca ale to by było dobre jak by było dla casuala i nie było soulslike, gdzie przy zgonie trzeba przechodzic pół mapy ale to by było dobre..
ODIN85 4 926 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca W porónaniu do innych soulslików to tak właśnie jest. Nawet sam możesz chackpointy ustawiać.
Jaycob 2 745 Opublikowano 24 Czerwca Autor Opublikowano 24 Czerwca 6 godzin temu, samsung70 napisał(a): ale to by było dobre jak by było dla casuala i nie było soulslike, gdzie przy zgonie trzeba przechodzic pół mapy ale to by było dobre.. W niemal każdym nowym (już od Elden Ring) soulslike'u twórcy odpuścili już sobie runbacki - odradzasz się pod samym bossem i nie musisz biegać przez pół mapy.
samsung70 374 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca to super wiadomość 9 minut temu, Jaycob napisał(a): W niemal każdym nowym (już od Elden Ring) soulslike'u twórcy odpuścili już sobie runbacki - odradzasz się pod samym bossem i nie musisz biegać przez pół mapy.
Rekomendowane odpowiedzi