Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja mam juz 7h pograne, nie wywalilo mi ani razu, mimo ze mam stream odpalony, msi afterburner, staty ze steama i dziala. Najbardziej irytujece jest dla mnie to ze na Dominacje wymaga 16 graczy zeby zaczac mecz, a tryb jest na 16 osob. CQ jak gralem na 64 osoby, startuje juz jak jest z 45. Z tego powodu czasami siedzez i czekam jak 1 osoba dolaczy. Czasami po meczu troche trwa zeby zaczac kolejny bo tez sie nie laduje. Jeszcze czasami mi sie dziwny glitch robi z teksturami migajacymi. Nie wiem czy cos nie z opcjami bo jak gralem na v.low to nie pamietam zeby to bylo a jak tekstury podciagnalem to sie pojawia czasami.

Licze ze na premiere takie rzeczy juz beda ogarniete. MM tez jak wiadomo kijowy, wiekszosc czasu wraca do menu i szuka nowej gry, raz jak gralem przelamanie to mialem tak ze gralismy w ataku i przegralismy i potem byla opcja grania w obronie. Wczesniej mialem gre w ataku a potem znowu w ataku na innej mapie.

Edytowane przez Dominix
Opublikowano

Akcja sprzed chwili - Dominacja - zaczyna się mecz i jest początkowa animacja jak drużyna się rozbiega - nic, ekran zaczął drgać i wszystko stoi w miejscu zamiast rozpocząć mecz. :E Tutaj wystarczyło wyjść przez menu ale widać, że są glitche - szczególnie takie, które wiążą się z ładowaniem czegoś - możliwe też, że to serwery nie wyrabiają czasami i takie są skutki.

48 minut temu, Vulc napisał(a):

Mysz działa ok, jedyne co z miejsca zmieniłem to aim sensitivity.

No widzisz - czyli nie działa ok. Wszystkie poprzednie Battlefieldy nie miały tego zmulenia. Tutaj czułem od razu, że mysz porusza się wolniej mimo takiego samego nastawu jak w poprzednich grach.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, caleb59 napisał(a):

No widzisz - czyli nie działa ok. Wszystkie poprzednie Battlefieldy nie miały tego zmulenia. Tutaj czułem od razu, że mysz porusza się wolniej mimo takiego samego nastawu jak w poprzednich grach.

No, ale to tylko kwestia suwaka, więc co to za różnica z jakiego punktu domyślnie startujemy. :E

Edytowane przez Vulc
Opublikowano (edytowane)

Serwery są git, u mnie zero laga/opóźnień. Bardzo szybko ładuje się kolejna runda.

Podoba mi się reanimacja z odciąganiem, mega to dodaje klimatu.

Edytowane przez Vulc
Opublikowano

Nie grałem poza tymi dwoma mapkami, bo siostra przyjechała z Niemiec, więc nie będę siedzieć przy kompie. Zagram jeszcze z godzinkę i wsio, jutro nie wiem czy będę mieć czas. Ale gierka mi się podoba, nawet dla takiego laika w multi fpsach jak ja. 

Opublikowano

Nie wiem, ale kazdy budnek idzie rozwalic. Zmienia to odbiór gry, bo masz kryjówke, ale np jak ktos juz wczesniej rozwali to nie mozesz kampic albo grac w sposob schematyczny musisz bardziej dostosowac sie do aktualnego stanu mapy. 

Polecam sobie pograc nie tak na serio tylko troszke na luzie na taka rozwałke naprawde super. :) 

Opublikowano

Nie każdy budynek idzie rozwalić. No i rozwalają się zawsze tak samo, nie ważne gdzie uderzysz. Mają 3 stany. Nowy, połowicznie uszkodzony i mocno uszkodzony. No, ale w grze multi nie dało by się raczej zrobić tego lepiej. Niszczenie całkowicie budynku zbyt mocno zmieniało by strukturę mapy. W bc2 dało to radę zrobić, ale mapy były znacznie bardziej otwarte i zniszczenie budynku nie zaburzało balansu na mapie. Natomiast zrobienie zniszczeń nieskryptowanych, tylko w pełni fizycznych w grze multi jest raczej niemożliwe. Wszystko musiałoby być synchronizowane dla każdego graczy żeby każdy widział to samo.