Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png.16b33b4a6c1433ef002388acfec27bad.png

Also, please make sure you don't run out to buy a new GPU to get better performance when you are actually CPU limited! This video focuses on the basics of what you should and should not do in the graphics settings when CPU limited. Other more advanced options would include overclocking the CPU and/or tweaking RAM timings, or upgrading the CPU.

Opublikowano

u mnie proc nie jest problemem, to gpu nie jest w stanie wypluc wiecej i mam wrazenie ze teraz dziala gorzej niz wczesniej, moze brak dlss i na taa jest duzo gorzej, ale nawet na wylaczonym AA fps jest dalej nizszy wzgledem pierwszej bety.

Opublikowano
33 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

image.png.16b33b4a6c1433ef002388acfec27bad.png

Also, please make sure you don't run out to buy a new GPU to get better performance when you are actually CPU limited! This video focuses on the basics of what you should and should not do in the graphics settings when CPU limited. Other more advanced options would include overclocking the CPU and/or tweaking RAM timings, or upgrading the CPU.

JHa tego kolesia nie moge wystać, widze go i  mi się nóz w kieszeni otwiera.

• Haha 2
Opublikowano

A czemu ta opcja zniknęła?

5 minut temu, Dziarson napisał(a):

JHa tego kolesia nie moge wystać, widze go i  mi się nóz w kieszeni otwiera.

Typ umie liczyć ale faktycznie jego pitolenie potrafi męczyć. 🤭

Ciekawe czy faktycznie rzucił zawód nauczyciela metamtyki żeby nagrywać YouTube na pełny etat 😅

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, caleb59 napisał(a):

Co ta banda degeneratów programistycznych musiała zrobić, że nie potrafią cały dzień przywrócić w opcjach DLSS/DLAA. :E Przecież to podstawy w dzisiejszym gejmingu.

Ale wiesz że u nich jezt 6-7h do tyłu z czasem ? ;) Więc napisali że do końca dnia się pojawi tylko i nas będzie już nic a u nich popołudnie. 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Typ umie liczyć ale faktycznie jego pitolenie potrafi męczyć. 🤭

Ciekawe czy faktycznie rzucił zawód nauczyciela metamtyki żeby nagrywać YouTube na pełny etat 😅

Spoiler

Mowa o tym Danielu Owenie?

E tam, nie jest źle. To 3/4 polskich youtuberów jakie na forum widuję, powoduje zgrzytanie zębów, jak słychać gdy się za bardzo silą na ton głosu profesjonalnego lektora albo głosu z reklamy, jaką usłyszeli siedząc na kiblu i krzycząc "eureka!" (albo to może nie kibel chodziło, ale kolor się zgadza)

Poza tym zawsze jest opcja obejrzenia w 1.25 zy 1.5x. Bardzo przydatna funkcja. Yahzee muszę oglądać na 0,75x ale zamulające głowy gadające o rosji to albo 1.75x albo bym w ogóle nie dał rady wytrzymać minuty.

No i zawsze można włączyć auto-lektora AI na YT. Wystarczy 5x i już się oryginalny głos wydaje jakoś lepszy ;)

Edytowane przez VRman
Opublikowano
2 godziny temu, caleb59 napisał(a):

Ogólne moje wrażenia są lepsze niż tydzień temu, nie wiem czy coś grzebali w balansach czy nie ale zdecydowanie teraz można powalczyć - przecież przez tydzień nie grając nagle mi się skill nie polepszył magicznie, coś musieli po cichu zmienić. :E

Patrz niżej :E xD

2 godziny temu, Gret napisał(a):

Pierwsze gry są na boty? 

• Haha 1
Opublikowano
51 minut temu, Dominix napisał(a):

Nie tylko CQ, ale kazdy inny tryb :D

No dokładnie, to co on mówi. Nie ma w ogóle żadnego grania taktycznego, jest jedna wielka sieka i lecisz jak popadnie. To jest dokładnie cały BF6. Dlatego z początku wydaje się super, ale im dłużej grasz, tym bardziej ci to przypomina bezmyślnego COD'a a coraz mniej BF'a gdzie można było kombinować, a nie biegać tylko z ADHD i walić do wszystkiego, co się rusza...

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Była ekipa, pograliśmy we 3. Fajnie się grało. :pajac: @Fenrir_14 + @Marcusfff :salut:

Tak to można grać :pijaki:

BTW  Dostałem wiadomość na playstation z napisem "toxic"(ps app mnie poinformowała)  :smiech:Czyżby ktoś z PS5 się obraził? Ja toksyczny? wtf. Mniejsza z tym. Jakim cudem, gdy gram na PC a ktoś na PS5, bo uważam, że chodzi o BF6 beta. 

Edytowane przez Reddzik
  • Like 3
Opublikowano
9 godzin temu, sniper76 napisał(a):

@funk

A może jak zmienimy w PROFSAVE_profile z 60Hz na natywne odświeżenie szkiełka ??

obraz.png.45a6a49e1f61257cfb25bcc647d44750.png

Zerknij ustawienia w samej grze, bo w opcji monitora bez ramki wbija 60Hz, a dopiero po przestawieniu Fullscreen wchodzi natywne odświeżanie ( u mnie 240Hz)

Właśnie w tym configu dostosowałem odświeżanie do tego, które jest widoczne w grze - jedną mapę działało, i przestało :D 

8 godzin temu, SmogSmok napisał(a):

Niestabilny komputer? Mi wywalało grę i raz zwiesiło komputer, aż zrobiłem wielkie oczy. Metodą eliminacji znalazłem przyczynę ( niestabilne ustawienie RAMu). Battlefield gniecie procka i podsystem pamięci. 

Wywalało mi sterowniki gpu, procek śmiga jak szalony. Teraz leci 2 godzina i żadnych problemów

Opublikowano (edytowane)

Ja tam nie wiem gdzie ta gra gniecie procka. Gdyby tak bylo to wszystkie slabsze jednostki jechaly by na 100%. U mnie CPU i GPU spi,idą na pół gwizdka. BF5 pięknie siada na sprzęcie,r5 3600,r7 5800X3D i obecny cpu zawsze obciązone pod korek.Po ostatniej aktualizacji BF6 w 1080p mam 80-100fps bez upscalingu... :E 

Edytowane przez Krauziak
  • Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, Phoenix. napisał(a):
11 godzin temu, caleb59 napisał(a):

Co ta banda degeneratów programistycznych musiała zrobić, że nie potrafią cały dzień przywrócić w opcjach DLSS/DLAA. :E Przecież to podstawy w dzisiejszym gejmingu.

Ale wiesz że u nich jezt 6-7h do tyłu z czasem ?

A główne studio DICE nie jest że Szwecji? 

• Upvote 1